ΘΡΙΛΕΡ όταν άρπαξε την ανήλικη κόρη του έξω από το σχολείο της στην Καλαμάτα - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΘΡΙΛΕΡ όταν άρπαξε την ανήλικη κόρη του έξω από το σχολείο της στην Καλαμάτα

ΘΡΙΛΕΡ όταν άρπαξε την ανήλικη κόρη του έξω από το σχολείο της στην Καλαμάτα

Share This

 


Άρπαξε την ανήλικη κόρη του έξω από το σχολείο της την στιγμή που σχολούσε, μέσα από τα χέρια της εν διαστάσει συζύγου του στην Καλαμάτα.

Πριν εξαφανιστεί, είχε κλέψει από το σπίτι της 3.000 ευρώ και ηλεκτρικές συσκευές αξίας 2.700 ευρώ ! Ο λόγος για έναν 48χρονο στην Καλαμάτα που προκάλεσε την κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ το μεσημέρι της Παρασκευής (2/6).

Αρχικά ο άνδρας άρπαξε την 12χρονη κόρη του μέσα από τα χέρια της 43χρονη μητέρας της, παρότι εκείνη έχει την επιμέλεια της ανήλικης. Άμεσα η γυναίκα κάλεσε την αστυνομία και ξεκίνησε έρευνες για να εντοπίσει τον δράστη και να τον συλλάβει, επιστρέφοντας το παιδί στη μητέρα του.

Όπως προέκυψε όμως κατά την διάρκεια της έρευνας ο 43χρονος, δεν είχε αρπάξει μόνο την ανήλικη, αλλά νωρίτερα είχε μεταβεί στο σπίτι της πρώην συζύγου του και της έκλεψε 3.000 ευρώ σε μετρητά και ηλεκτρικές συσκευές αξίας 2.700 ευρώ. Σε βάρος του δράστη ασκήθηκαν διώξεις για αρπαγή ανηλίκου και κλοπή.

lawandorder.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages