Επιτυχία στο πανηγύρι για τη γιορτή της Πεντηκοστής στο Βλαχόπουλο του Δήμου Πύλου – Νέστορο - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Επιτυχία στο πανηγύρι για τη γιορτή της Πεντηκοστής στο Βλαχόπουλο του Δήμου Πύλου – Νέστορο

Επιτυχία στο πανηγύρι για τη γιορτή της Πεντηκοστής στο Βλαχόπουλο του Δήμου Πύλου – Νέστορο

Share This

 


Ε
πιτυχία είχε το πανηγύρι για τη γιορτή της Πεντηκοστής στο Βλαχόπουλο του Δήμου Πύλου – Νέστορος. Αρχικά τελέστηκε εσπερινός το Σάββατο το απόγευμα και την Κυριακή εψάλη θεία λειτουργία με αρτοκλασία στο Ναό της Παναγίτσας στο Μαγκλαβά. Το βράδυ ακολούθησε πανηγύρι από το Σύλλογο Γυναικών Βλαχόπουλου και το σχήμα «Ήχος του Νότου». Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες αντάλλαξαν ευχές τη Δευτέρα το πρωί, για τη γιορτή του Αγίου Πνεύματος, μέσα στο υπέροχο φυσικό τοπίο του βουνού και απόλαυσαν πλούσια κεράσματα από το Σύλλογο. Το «παρών» έδωσαν ο πρ. υπουργός Γιάννης Λαμπρόπουλος, ο δήμαρχος Παναγιώτης Καρβέλας και ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Καραβίδας.

Το βράδυ της Κυριακής βρέθηκαν εκεί ο δήμαρχος, ο κ. Καραβίδας, ο αντιδήμαρχος Τάσος Χρονόπουλος, ο αντιδήμαρχος Ηλίας Κανάκης, από την Περιφέρεια Πελοποννήσου ο Τάσος Σαρδέλης, ο υποψ. βουλευτής Παναγιώτης Αδαμόπουλος και δημοτικοί σύμβουλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages