Επίσκεψη εκπαιδευτικών του 2ου ΓΕΛ Καλαμάτας στην Ισπανία - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Επίσκεψη εκπαιδευτικών του 2ου ΓΕΛ Καλαμάτας στην Ισπανία

Επίσκεψη εκπαιδευτικών του 2ου ΓΕΛ Καλαμάτας στην Ισπανία

Share This


 Πρόγραμμα ERASMUS KA1 με τίτλο “Strategies for improving classroom atmosphere and student motivation and inclusion in schools – A modern challenge for teachers” υλοποίησε πρόσφατα το 2ο Λύκειο Καλαμάτας.

Στην κινητικότητα συμμετείχαν οι εκπαιδευτικοί Γιώργος Δρέτας οικονομολόγος και Νίκη Κυβελέα, κοινωνιολόγος, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν κατά την παραμονή τους στην Ισπανία για θέματα σχετικά με τις σύγχρονες καινοτόμες μεθόδους ενεργοποίησης και διαχείρισης της τάξης, καθώς και να γνωρίσουν πλήθος ψηφιακών εργαλείων που προάγουν το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή των μαθητών.

Οι εκπαιδευτικοί συνεργάστηκαν με συναδέλφους τους από άλλα ευρωπαϊκά κράτη όπως Κροατία, Ιταλία, Λιθουανία, καθώς και Έλληνες συναδέλφους, προερχομένους από σχολείο της Θεσσαλονίκης, αντάλλαξαν απόψεις για θέματα του ενδιαφέροντός τους και συζήτησαν πιθανές μελλοντικές συνεργασίες που θα ενισχύσουν την ευρωπαϊκή ταυτότητα του σχολείου.

Τέλος, οι συμμετέχοντες εκπαιδευτικοί είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν σε χώρους ιστορικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος στο πλαίσιο των προγραμματισμένων επισκέψεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages