15ο Συνέδριο και Γενική Συνέλευση της Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

15ο Συνέδριο και Γενική Συνέλευση της Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας

15ο Συνέδριο και Γενική Συνέλευση της Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας

Share This


 Το 15ο Τακτικό Συνέδριο και η Γενική Συνέλευση μετά Αρχαιρεσιών, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας , θα διεξαχθεί στο COSTA NAVARINO, το Σάββατο 5 Αυγούστου 2023 με ώρα έναρξης στις 9 π.μ.

Στο συνέδριο θα τιμηθεί ο τέως Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπιος Παυλόπουλος ο οποίος θα αναπτύξει θέμα σχετικό με τον τίτλο του συνεδρίου. Το Συνέδριο θα είναι αφιερωμένο στους: «Απανταχού Μεσσήνιους Ομογενείς». Το Διοικητικό Συμβούλιο θα προτείνει προς ψήφιση τροποποίηση του Καταστατικού εντάσσοντας στο Διοικητικό της Συμβούλιο και Γραμματέα απόδημου Ελληνισμού.

Δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση και τις αρχαιρεσίες έχουν τα ταμιακώς εντάξει μέλη της Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας, όπως αιρετοί εκπρόσωποι της Περιφέρειας Πελοποννήσου και των Δήμων της Μεσσηνίας, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας και οι εκπρόσωποι των Πολιτιστικών Μεσσηνιακών Ομοσπονδιών και Σωματείων. Δικαίωμα να γίνουν νέα μέλη έχουν όλα τα Απανταχού του κόσμου Μεσσηνιακά Πολιτιστικά Σωματεία.

Η Είσοδος νέων μελών (Συλλόγων) γίνεται με υποβολή αίτησης στο Δ.Σ. της Μ. Αμφικτυονίας μέχρι την 5 η Αυγούστου 2023, συνοδευόμενη: α). Από το Καταστατικό του Σωματείου, β). Από Αντίγραφο της τελευταίας Γενικής Συνέλευσης εκλογής του Διοικητικού Συμβουλίου και γ). Συνδρομή 50 ευρώ για δύο χρόνια. Επίσης μέχρι την 5 η Αυγούστου 2023 γίνονται δεκτοί Υποψήφιοι (εκπρόσωποι των ταμιακώς εντάξει μελών) για το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο και τη Νέα Εξελεγκτική Επιτροπή με την υποβολή Αίτησης για μία από τις θέσεις: Ελλάδας ή ΗΠΑ-Καναδά ή Αυστραλίας ή Ευρώπης ή Εξελεγκτικής Επιτροπής. Μέλη που είχαν διακόψει τη συμμετοχή τους στο παρελθόν, επανακτούν πλήρη δικαιώματα μετά από την πληρωμή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages