ΚΟΙΝΩΝΙΑ-Εργαζόμενοι στις ΔΕΥΑ Μεσσηνίας: Φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας για να βοηθήσουν εργαζόμενο - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΚΟΙΝΩΝΙΑ-Εργαζόμενοι στις ΔΕΥΑ Μεσσηνίας: Φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας για να βοηθήσουν εργαζόμενο

ΚΟΙΝΩΝΙΑ-Εργαζόμενοι στις ΔΕΥΑ Μεσσηνίας: Φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας για να βοηθήσουν εργαζόμενο

Share This

 


Το Σωματείο μας στα πλαίσια της ταξικής αλληλεγγύης, αποφάσισε να διοργανώσει φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα, για να βοηθήσουμε συνάδελφό μας στην αποκατάσταση σοβαρού προβλήματος υγείας.

Ο συνάδελφός μας χρειάζεται άμεσα να αντικαταστήσει τεχνητό μέλος (πόδι) , με το οποίο μετακινείται ύστερα από εργατικό ατύχημα στο Δήμο Καλαμάτας .

Για τη συνεισφορά στα έξοδα της αντικατάστασης του τεχνητού μέλους του συναδέλφου μας, έχουμε εκδώσει εισιτήρια των 5 ευρώ και καλούμε όλους να συνεισφέρουν για το σκοπό.

Ο φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας αλληλεγγύης, θα γίνει την Τετάρτη 24 Μάη 2023 και ώρα 18:00 στο γήπεδο του Μεσσηνιακού στην Καλαμάτα, μεταξύ του Σωματείου Εργαζομένων ΔΕΥΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ και του Συλλόγου Παλαίμαχων ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ».

Η πολιτική ιδιωτικοποίησης της Υγείας μας αναγκάζει σε τέτοιες κινήσεις, για ζητήματα που θα έπρεπε να είναι λυμένα με υποχρέωση του κράτους.

Αγωνιζόμαστε, για δωρεάν, δημόσια Υγεία, με σταθερές και μόνιμες σχέσεις εργασίας, αγωνιζόμαστε για μια κοινωνία αλληλέγγυα , χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

Στην προσπάθειά μας για την διοργάνωση αυτού του αγώνα, που γίνεται για την αλληλεγγύη στο συνάδελφό μας , δεν ήταν λίγοι αυτοί που προσέφεραν και θέλουμε δημόσια να τους ευχαριστήσουμε θερμά για τη στήριξή και την άμεση ανταπόκρισή τους.

Το σύλλογο ΑΠΟΛΛΩΝ Καλαμάτας και το Τμήμα Παλαιμάχων.

Το Μεσσηνιακό Γυμναστικό Σύλλογο για την παραχώρηση των εγκαταστάσεών του αφιλοκερδώς για τη διεξαγωγή του αγώνα.

Το κατάστημα ALMA SPORT που προσέφερε τα μπλουζάκια της ομάδας .

Το γραφείο ΑΡΧΕΤΥΠΟΝ της Γιώτα Ξυδέα για την προσφορά εκτύπωσης στις μπλούζες.

Το τυπογραφείο ΛΕΒΕΝΤΗ για την προσφορά εκτύπωσης των εισιτηρίων.

Το Βιβλιοπωλείο ΚΑΚΑΒΑ για την προσφορά εκτύπωσης των αφισών.

Τους Διαιτητές και το Γιατρό που θα καλύψουν αφιλοκερδώς τον αγώνα.

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε κι όλους τους παίκτες που θα συμμετέχουν στον αγώνα κι όλους εσάς που θα βοηθήσετε στην προβολή του , για να εκπληρωθεί ο σκοπός αυτού του αγώνα αλληλεγγύης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages