Εργασίες βελτίωσης πρόσβασης στην Αρχαία Θουρία με νέα Δεξαμενή πυροπροστασίας - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ

Εργασίες βελτίωσης πρόσβασης στην Αρχαία Θουρία με νέα Δεξαμενή πυροπροστασίας

Εργασίες βελτίωσης πρόσβασης στην Αρχαία Θουρία με νέα Δεξαμενή πυροπροστασίας

Share This

 


Τσιμεντοστρώθηκαν αγροτικοί δρόμοι σε Άνθεια και Αιθαία

Αυτοψία πραγματοποίησε σήμερα, Παρασκευή 19 Μαΐου 2023, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος στην Κοινότητα Άνθειας και την ευρύτερη περιοχή της Αρχαίας Θουρίας, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Μαστραγγελόπουλο και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Γιάννη Γκίζα.

Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για την πορεία του έργου «Βελτίωση Οδικής πρόσβασης στον αρχαιολογικό χώρο Θούριας», προϋπολογισμού μελέτης 50.000 €, το οποίο εξελίσσεται. Το εν λόγω έργο περιλαμβάνει εργασίες βελτίωσης βατότητας των αγροτικών οδών που συνδέουν τον ευρύτερο αρχαιολογικό χώρο Θουρίας, οι οποίοι αποτελούν συνέχεια του αγροτικού οδικού δικτύου της περιοχής των τοπικών κοινοτήτων Άνθειας και Αιθαίας της Δημοτικής Ενότητας Θουρίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εν λόγω περιοχή, έχει τοποθετηθεί εξοπλισμός πυρόσβεσης και συγκεκριμένα δύο γαλβανισμένες χαλύβδινες δεξαμενές χωρητικότητας 4.710 lit καθώς και αντλητικό συγκρότημα υψηλής πίεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages