Έρευνα για της σύγχρονες ανάγκες των γυναικών στην Καλαμάτα - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Έρευνα για της σύγχρονες ανάγκες των γυναικών στην Καλαμάτα

Έρευνα για της σύγχρονες ανάγκες των γυναικών στην Καλαμάτα

Share This

 


To 2023 ο οργανισμός Women On Top διεξάγει για πρώτη φορά μια μεγάλη έρευνα στην ελληνική περιφέρεια, με στόχο να γνωρίσει και να κατανοήσει σε βάθος τις σύγχρονες ανάγκες (επαγγελματικές, επιμορφωτικές και άλλες) των γυναικών που ζουν στις αντίστοιχες περιοχές της χώρας.

Ο οργανισμός Women On Top καλεί τις γυναίκες να συμμετάσχουν σε μια από τις 3 ομάδες συζήτησης που θα πραγματοποιήθούν δια ζώσης την Τετάρτη 24/5 17.00-20.00 και την Πέμπτη 25/5 10.00-13.00 και 16.00-19.00, ώστε να συζητηθούν ποιες είναι οι κυριότερες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν, ως γυναίκες, στην καθημερινότητά, αλλά και τους καλύτερους τρόπους που μπορεί ο οργανισμός να υποστηρίξει την αντιμετώπισή τους.

Οι εμπειρίες και οι απόψεις που θα μοιραστούν θα παραμείνουν εμπιστευτικές και ο οργανισμός θα χειριστεί με απόλυτο σεβασμό τα προσωπικά δεδομένα. Τα στοιχεία επικοινωνίας δεν θα χρησιμοποιηθούν παρά μόνο για την επικοινωνία πρακτικών λεπτομερειών και υπενθυμίσεων σχετικά με τις συναντήσεις, ενώ πουθενά δεν θα είναι ορατά τα ονόματα εκείνων που τελικά θα συμμετέχουν.

Φόρμα συμμετοχής https://bit.ly/3pijR2G

Οι ομάδες θα πραγματοποιηθούν σε χώρο στο κέντρο της Καλαμάτας, καλύπτοντας διαφορετικές ηλικιακές κατηγορίες η καθεμία. Ο χώρος θα γνωστοποιηθεί στις γυναίκες που θα δηλώσουν συμμετοχή τις επόμενες ημέρες. Ο στόχος του Women On Top είναι να συνομιλήσει με γυναίκες από όσο το δυνατόν περισσότερες κοινότητες από τις γύρω περιοχές.

Λίγα λόγια για το Women On Top:
Το Women On Top είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός για την οικονομική ενδυνάμωση των γυναικών, την ισότητα και τη συμπερίληψη στην εργασία. Όραμά του είναι να συμβάλει στη δημιουργία ενός κόσμου στον οποίο όλες οι γυναίκες έχουν ίσες ευκαιρίες για να γίνουν αυτό που μπορούν και θέλουν να είναι. Αποστολή του είναι να διασφαλίσει ότι όλες οι γυναίκες έχουν ίσες ευκαιρίες στην επαγγελματική και δημόσια ζωή τους, μέσα από την ατομική τους ενδυνάμωση και τη βιώσιμη αλλαγή στο εκπαιδευτικό, εργασιακό και κοινωνικό τους περιβάλλον. Μέσα στα 11 χρόνια της δράσης του έχει υποστηρίξει 1500 συνεργασίες mentoring μεταξύ γυναικών που εργάζονται, επιχειρούν ή αναζητούν δουλειά, έχει δώσει τη δυνατότητα σε 2300 γυναίκες να πάρουν μέρος σε σεμινάρια επαγγελματικής ανάπτυξης, έχει υλοποιήσει πάνω από 10 έρευνες γύρω από τα θέματα της έμφυλης ισότητας στην Ελλάδα και έχει δημιουργήσει 100+ επιτυχημένες συνεργασίες με εταιρείες που επενδύουν ουσιαστικά στην ανάπτυξη του γυναικείου δυναμικού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages