ΔΕΥΑΚ: Ζητάμε συγγνώμη από τους πολίτες για την ταλαιπωρία-ΓΕΓΟΝΟΣ το νέο σύγχρονο δίκτυο ύδρευσης - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΔΕΥΑΚ: Ζητάμε συγγνώμη από τους πολίτες για την ταλαιπωρία-ΓΕΓΟΝΟΣ το νέο σύγχρονο δίκτυο ύδρευσης

ΔΕΥΑΚ: Ζητάμε συγγνώμη από τους πολίτες για την ταλαιπωρία-ΓΕΓΟΝΟΣ το νέο σύγχρονο δίκτυο ύδρευσης

Share This

 


Από τη ΔΕΥΑ Καλαμάτας ανακοινώνονται τα εξής:

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης (β’φάση), όπως είχαν προγραμματιστεί για σήμερα Παρασκευή 12 Μαΐου 2023. Εγκαταστάθηκαν 6 κεντρικές βάνες απομόνωσης νερού και έγινε σύνδεση με το νέο δίκτυο ύδρευσης, αντικαθιστώντας τους παλαιούς και φθαρμένους αγωγούς νερού, και απαλλάσσοντας το δίκτυο ύδρευσης της Καλαμάτας από αμιαντοσωλήνεςΜια σημαντική, αναγκαία παρέμβαση για να παρέχουμε καθαρό, ασφαλές και ποιοτικό νερό στους δημότες μας.

Τα συνεργεία μας εργάστηκαν από τη νύχτα ώστε να γίνουν στο συντομότερο δυνατό χρόνο οι εργασίες που απαιτούνταν. Για να γίνει η αντικατάσταση διακόπηκε η παροχή νερού από τη δεξαμενή του Κάστρου, με αποτέλεσμα να μείνουν εκτός υδροδότησης και άλλες περιοχές από αυτές που είχαν αρχικά ανακοινωθεί. Για την ταλαιπωρία ζητάμε συγγνώμη από τους πολίτες. Η υδροδότηση έχει ήδη αρχίσει να επανέρχεται και θα αποκατασταθεί σταδιακά σε όλα τα σπίτια.

Τέλος, να επισημάνουμε ότι τα οφέλη από το νέο δίκτυο υδροδότησης είναι σημαντικά γιατί πλέον εξασφαλίζεται για τους δημότες και επισκέπτες της Καλαμάτας ποιοτικότερο νερό και λιγότερες βλάβες στο δίκτυο.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages