Η επετειακή εκδήλωση για τα 20 χρόνια λειτουργίας του ΚΕΦΙΑΠ Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Η  επετειακή εκδήλωση για τα 20 χρόνια λειτουργίας του ΚΕΦΙΑΠ Καλαμάτας

Η επετειακή εκδήλωση για τα 20 χρόνια λειτουργίας του ΚΕΦΙΑΠ Καλαμάτας

Share This

 


Σε ένα κατάμεστο Πνευματικό Στάδιο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Μαΐου 2023 η επετειακή εκδήλωση των είκοσι χρόνων λειτουργίας του ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ και μετέπειτα Κέντρου Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης (ΚΕΦΙΑΠ) Καλαμάτας του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η Διοικήτρια του Νοσοκομείου κ. Αλειφέρη Ελένη ανέφερε ότι υπάρχει ώσμωση της κοινωνίας με το ΚΕΦΙΑΠ, ενώ η εκδήλωση αποτελεί μια ευκαιρία να αναδειχθεί ο τρόπος λειτουργίας και ολιστικής προσέγγισης της αποκατάστασης στο ΚΕΦΙΑΠ Καλαμάτας.

Οι δυνατότητες των μελών του ΚΕΦΙΑΠ Καλαμάτας αναδείχθηκαν με μουσικό και χορευτικό δρώμενο, αλλά και τη συμμετοχή μελών του ΚΕΦΙΑΠ μαζί με μαθητές του ΕΕΕΕΚ και ερασιτέχνες ηθοποιούς σε κινηματογραφικά αποσπάσματα από τον αξέχαστο ελληνικό κινηματογράφο.

Παράλληλα, περιεγράφηκε η πορεία, οι υπηρεσίες φυσικής και ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης, και οι συνεργασίες. Βραβεύτηκαν για την προσφορά τους οι κ. Ψαρούλη Δήμητρα και Ιωάννης Παπουτσής που υπήρξαν Πρόεδροι του ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ, η κ. Κεράνη Αικατερίνη (Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Μεσσηνίας «Η Υπομονή»)  και κ. Καραγιαννίδης Νικόλαος (Σύλλογος Φίλων ΑμεΑ Μεσσηνίας «ΣΥΦΑΜΕΑ»), η κ. Μαίρη Θεοδωρακοπούλου (εθελόντρια), η κ. Εξακουστίδου Φένια (1η Διοικητική Διευθύντρια) και κ. Αγγελική Μαλαπέτσα (κοινωνική λειτουργός επί 17ετία).

Η εκδήλωση ήταν υπό την Αιγίδα του δήμου Καλαμάτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages