Κυπελλούχος Μεσσηνίας ο Πάμισος, 1-0 τη Μάνη στον τελικό! - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Κυπελλούχος Μεσσηνίας ο Πάμισος, 1-0 τη Μάνη στον τελικό!

Κυπελλούχος Μεσσηνίας ο Πάμισος, 1-0 τη Μάνη στον τελικό!

Share This

 


Με χρυσό σκόρερ τον κάπτεν Δημήτρη Φιλόπουλο οι Νησιώτες κατέκτησαν την κούπα

Την κατάκτηση του Κυπέλλου Μεσσηνίας πανηγυρίζει ο Πάμισος Μεσσήνης καθώς στο μεγάλο τελικό που διεξήχθη στο γήπεδο Μεσσηνιακού επικράτησε 1-0 της Μάνης και σήκωσε ξανά την κούπα μετά από 12 χρόνια!

Χρυσός σκόρερ των πράσινων ο κάπτεν Δημήτρης Φιλόπουλος, ο οποίος βρήκε δίχτυα στο 71ο λεπτό και έφερε την κούπα και πάλι στο Νησί σκορπώντας ντελίριο ενθουσιασμού στους πολυάριθμους φιλάθλους του Παμίσου που βρέθηκαν στο ιστορικό «Σταύρος Παπαδόπουλος».

Εντελώς αντίθετα συναισθήματα στην πλευρά της ΑΕ Μάνης, η οποία έκανε μεγάλη προσπάθεια όλη τη σεζόν και με μεγάλες προκρίσεις έφτασε στον τελικό αλλά για δεύτερη σερί σεζόν έμεινε με την πίκρα του φιναλίστ.

Παρά το γεγονός πως οι δύο ομάδες διαθέτουν ιδιαίτερα ποιοτικά ρόστερ, το παιχνίδι ήταν αρκετά νευρικό με πολλές διακοπές και χωρίς ρυθμό. Ο Πάμισος υπερείχε στα σημεία και είχε περισσότερες τελικές αλλά βρήκε απέναντί του τον Κωνσταντακόπουλο ο οποίος με τις επεμβάσεις του κράτησε τη Μάνη μέσα στο παιχνίδι μέχρι το φινάλε, χωρίς ωστόσο το συγκρότημα του Πάνου Πολίμου να καταφέρει να βρει απάντηση στο τέρμα του Φιλόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages