Σεμινάριο για οικοδεσπότες βραχυχρόνιας μίσθωσης στην Καλαμάτα - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Σεμινάριο για οικοδεσπότες βραχυχρόνιας μίσθωσης στην Καλαμάτα

Σεμινάριο για οικοδεσπότες βραχυχρόνιας μίσθωσης στην Καλαμάτα

Share This

 


Η Hosthub και η Tourmie στο πλαίσιο ενημέρωσης και επιμόρφωσης των οικοδεσποτών βραχυχρόνιας μίσθωσης για τις νέες τάσεις της αγοράς, διοργανώνουν σεμινάρια σε όλη την Ελλάδα με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και τακτικών μεταξύ των οικοδεσποτών και των ειδικών του κλάδου. Έχουν ήδη πραγματοποιηθεί με επιτυχία σεμινάρια οικοδεσποτών στην Αθήνα, στο Ηράκλειο, στα Χανιά, στον Άγιο Νικόλαο και στο Ρέθυμνο Κρήτης, στην Κάλυμνο, στο Ναύπλιο, στη Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα και στο Βόλο.

Το επόμενο σεμινάριο για οικοδεσπότες βραχυχρόνιας μίσθωσης θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα, την Παρασκευή 28 Απριλίου 2023 στις 18:00, στη Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάταςσε συνεργασία με τον Παναγιώτη Σάμιτα, Αρχιτέκτων Μηχανικός ΑΠΘ και ιδιοκτήτη της εταιρείας Samitas Engineering & Construction.

Ομιλητές και θεματολογία:

Ο Αλέξανδρος Καραβίτης είναι συνιδρυτής και CEO της Ηοsthub, η οποία βοηθά ιδιοκτήτες και διαχειριστές ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης να διαχειριστούν κρατήσεις από πολλαπλές πλατφόρμες (όπως είναι η Airbnb, booking.com, Vrbo, Expedia, κ.α.), να αυξήσουν τις κρατήσεις και τα έσοδά τους, να αποφεύγουν τις διπλοκρατήσεις και να γλιτώνουν πολύτιμο χρόνο και χρήμα μετατρέποντας χειροκίνητες εργασίες σε αυτόματες. Ο ίδιος θα παρουσιάσει:

α) Τα 7 μυστικά των πιο επιτυχημένων hosts

β) Τακτικές και συμβουλές

γ) Στατιστικά και προβλέψεις για τη βραχυχρόνια μίσθωση στην Μεσσηνία

Ο Στέλιος Χρηστάκης είναι συνιδρυτής και CEO της Tourmie, της πρώτης Guest Experience εφαρμογής στην Ελλάδα, η οποία βοηθάει τουριστικά καταλύματα να αναβαθμίσουν την εμπειρία διαμονής των επισκεπτών τους, να αυτοματοποιήσουν τις επικοινωνίες τους και να αποκτήσουν μια νέα πηγή εσόδων. Θέμα της ομιλίας του είναι το “Digital guest experience: Το κλειδί για τη βελτίωση των κριτικών σας και την αύξηση των εσόδων σας”.

Ο Παναγιώτης Σάμιτας είναι Αρχιτέκτων Μηχανικός ΑΠΘ και ιδιοκτήτης της εταιρείας Samitas Engineering & Construction, με κύριο αντικείμενο την κατασκευή ή ανακατασκευή καταστημάτων και διαμερισμάτων κυρίως Βραχυχρόνιων Μισθώσεων.

Το σεμινάριο είναι δωρεάν και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε αυτόν τον σύνδεσμο: https://www.hosthub.com/el/workshop-kalamata/

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Hosthub στο support@hosthub.com και με την Tourmie στο info@tourmie.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages