Διαμαρτυρίες για το δρόμο Μεσσήνη – Εύα – Λάμπαινα - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Διαμαρτυρίες για το δρόμο Μεσσήνη – Εύα – Λάμπαινα

Διαμαρτυρίες για το δρόμο Μεσσήνη – Εύα – Λάμπαινα

Share This


 Επιστολή αναγνώστη

Για μια φορά ακόμη γινόμαστε μάρτυρες γεγονότων που δεν αρμόζουν σε μια δημοκρατική κοινωνία.
Πάλι απο τα ηλεκτρονικά μέσα πληροφορούμαστε ειδήσεις που μας αφορούν ως ιδιοκτήτες γης, σπιτιών κλπ για το εν λόγω έργο.
Ένας υπεύθυνος ,είτε από την Περιφέρεια , είτε από τον Δήμο δεν θα μπορούσε ποτέ να μας ενημερώσει για κάτι τόσο σοβαρό;
Με το έτσι θέλω, θέλουν και τελικά θα το κάνουν , μας επιτάσσουν τις περιουσίες μας χωρίς να μας λογαριάζουν αλλά και χωρίς να μας αποζημιώνουν στην πραγματική αξία τα επικείμενα. Στρατηγικές ενός άλλου ξεπερασμένου αιώνα και όχι ενός σύγχρονου κράτους.
Μιλάμε για ένα έργο που κοστολογήθηκε περί τα 8.5 εκ. € και τα έχει υπερβεί κοντά στο διπλάσιο και δεν απολογείται κανένας για αυτό (είτε νομικά είτε ηθικά).
Ένα έργο που απλά έγινε σημαία για πολιτικούς λόγους εις βάρος πολιτών και ιδιοκτητών χωρίς να εξυπηρετεί άμεσα το σκοπό του διότι σωστά έχει γίνει ανάθεση μελέτης για τον νέο οδικό άξονα από Αρφαρά στη Λάμπαινα ο οποίος θα είναι πιο ασφαλής και πιο χρήσιμος.
Παρόμοιες αντιδράσεις βλέπουμε και στο δρόμο Καλαμάτα – Πύλος, αλλά εκεί υπάρχει διάθεση για συζήτηση και καλώς υπάρχει. Εδώ εμείς είμαστε πολίτες Β κατηγορίας;
Τέλος διαμαρτυρόμαστε (χωρίς να ακουγόμαστε ) για την καταστροφή των περιουσιών μας , για την μη αποζημίωση των επικειμένων μας, για τον τρόπο που γίνετε, (βλέπετε επίταξη αναγκαστική) , διαμαρτυρόμαστε για την έλλειψη ανθρώπινης προσέγγισης και ενημέρωσης.
Γ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages