Εκδηλώσεις για τη Μάχη στα Κρεμμύδια Πυλίας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Εκδηλώσεις για τη Μάχη στα Κρεμμύδια Πυλίας

Εκδηλώσεις για τη Μάχη στα Κρεμμύδια Πυλίας

Share This

 


Αρκετός κόσμος έδωσε το «παρών» στις εκδηλώσεις που έγιναν την Παρασκευή για τον εορτασμό της 198ης επετείου της Μάχης των Κρεμμυδίων στην Κοινότητα Κρεμμυδίων του Δήμου Πύλου – Νέστορος.

Αρχικά τελέστηκε δοξολογία στο Ναό Αγίου Ιωάννη στα Κρεμμύδια και στη συνέχεια ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο των Πεσόντων, στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου.
Στεφάνια κατέθεσαν: ο δήμαρχος Πύλου – Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας, ο βουλευτής Μεσσηνίας Περικλής Μαντάς, η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού ‘Αννα Καλογεροπούλου, ο αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Χιλιοχωρίων Τάσος Χρονόπουλος, ο πρόεδρος της Κοινότητας Κρεμμυδίων Κωνσταντίνος Πυλιώτης, ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Πύλου – αστυνόμος Β’ Αλέξανδρος Μουρίκης, ο λιμενάρχης Πύλου – αντιπλοίαρχος Χαράλαμπος Ψυχογιός, ο υπαρχιπυροσβέστης Κωνσταντίνος Κάπος εκ μέρους της Πυροσβεστικής Πύλου. Τέλος, ο μαθητής της ΣΤ΄ Τάξης του Δημοτικού Σχολείου Χανδρινού Χρήστος Πολυζώης.
Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η ιστορικός – δασκάλα του Δημοτικού Σχολείου Χανδρινού Ευαγγελία Μπούρα.
Στις εκδηλώσεις βρέθηκαν: ο αντιπεριφειάρχης Στάθης Αναστασόπουλος, περιφερειακοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι του δημοτικού συμβουλίου και των παρατάξεων της μειοψηφίας, ο υποψήφιος βουλευτής Μενέλαος Γερονικολός κ.α
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages