Πάνω από 450 θέσεις στάθμευσης συνολικά στην παραλιακή ζώνη στην Καλαμάτα - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Πάνω από 450 θέσεις στάθμευσης συνολικά στην παραλιακή ζώνη στην Καλαμάτα

Πάνω από 450 θέσεις στάθμευσης συνολικά στην παραλιακή ζώνη στην Καλαμάτα

Share This

 


Πάνω από 450 θέσεις στάθμευσης συνολικά στην παραλιακή ζώνη

Φυτεύτηκαν σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, δέντρα στο δημοτικό πάρκινγκ έναντι του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας. Χαρουπιές, επί το πλείστον, που θα προσφέρουν και τη σκιά τους τούς καλοκαιρινούς μήνες στα οχήματα που θα σταθμεύουν εκεί.

Στη δυτική πλευρά του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας, στο σημείο που βρίσκεται η σκάλα, θα διαμορφωθεί μεγάλο πεζοδρόμιο-που αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει-ώστε να κινούνται με ασφάλεια οι πεζοί

Συνολικά, ο χώρος διαθέτει 80 θέσεις στάθμευσης ενώ θα δημιουργηθούν και 4 θέσεις ΑμεΑ δίπλα από το Δημοτικό Στάδιο, ώστε να διευκολύνονται οι συμπολίτες μας με κινητικά προβλήματα να σταθμεύουν εκεί.

Την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσει και η εγκατάσταση των φωτιστικών με φωτοβολταϊκά πάνελ, ενώ παράλληλα θα γίνουν και οι διαγραμμίσεις θέσεων στάθμευσης.

Εκτιμάται ότι οι προσφερόμενες θέσεις στάθμευσης μετά τις τελευταίες διαμορφώσεις χώρων στο παραλιακό μέτωπο είναι πάνω από 450, με στόχο πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση κατοίκων και επισκεπτών της παραλίας, ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages