ΣΟΚ άγριου ξυλοδαρμού τα ξημερώματα στην Καλαμάτα: 35χρονος ξυλοκοπήθηκε από ομάδα ανηλίκων - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΣΟΚ άγριου ξυλοδαρμού τα ξημερώματα στην Καλαμάτα: 35χρονος ξυλοκοπήθηκε από ομάδα ανηλίκων

ΣΟΚ άγριου ξυλοδαρμού τα ξημερώματα στην Καλαμάτα: 35χρονος ξυλοκοπήθηκε από ομάδα ανηλίκων

Share This


 Σοβαρό περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού συνέβη στις 06:30 το πρωί έξω από την Εθνική Τράπεζα, στον πεζόδρομο της Αριστομένους με περίπου 15 ανηλίκους να ξυλοκοπούν στη μέση του δρόμου έναν 35χρονο. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι νεαροί άρχισαν να παρενοχλούν τον 35χρονο που έφευγε από νυχτερινό μαγαζί της περιοχής, και η κατάσταση ξέφυγε όταν άρχισαν να τον χτυπούν.

Ευτυχώς, κάτοικος σε παρακείμενο σπίτι άκουσε τις φωνές του 35χρονου για βοήθεια και παρενέβη, λέγοντας οτι θα καλέσει την Αστυνομία, και τότε ήταν που η ομάδα των νεαρών τράπηκαν σε φυγή. Η Αστυνομία που έφτασε στο σημείο, πήρε καταθέσεις από το θύμα και από μάρτυρες του περιστατικού ξυλοδαρμού, και βρίσκεται στην αναζήτηση των ανηλίκων, μέσα και από βιντεοληπτικό υλικό από παρακείμενα καταστήματα, προκειμένου αυτοί να ταυτοποιηθούν.

Ο 35χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Καλαμάτας για προληπτικούς λόγους και για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, αφού είναι χτυπημένος στο πρόσωπο. Προβληματισμό πάντως προκαλεί η αυξανόμενη επιθετικότητα εφήβων, με αποκορύφωμα το σοβαρό περιστατικό τα ξημερώματα στο κέντρο της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages