Συνελήφθησαν 3 ανήλικοι και μητέρες τους για τον ξυλοδαρμό του 35χρονου στην Καλαμάτα - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Συνελήφθησαν 3 ανήλικοι και μητέρες τους για τον ξυλοδαρμό του 35χρονου στην Καλαμάτα

Συνελήφθησαν 3 ανήλικοι και μητέρες τους για τον ξυλοδαρμό του 35χρονου στην Καλαμάτα

Share This


 Τα ξημερώματα του Σαββάτου τρεις ανήλικοι (15, 16, 17 ετών) διαπληκτίστηκαν με 35χρονο στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του 35χρονου.

Άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ από περίοικους που μετέφερε το άνδρα στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας, όπου αποδείχθηκε ότι έφερε σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο. Μέσω βιντεοληπτικού υλικού η ΕΛΑΣ κατάφερε να εντοπίσει τους δράστες, ενώ αναζητείται ένας ακόμα ανήλικος. Τέλος, να σημειωθεί ότι συνελήφθησαν και κάποιοι από τους γονείς των δραστών για παραμέληση ανηλίκων.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Συνελήφθησαν, χθες (23.4.2023) το απόγευμα, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας -3- ανήλικοι ημεδαποί, γιατί μαζί με ακόμη έναν ανήλικο ημεδαπό, προχθές (22.4.2023) και πρώτες πρωινές ώρες, ύστερα από διαπληκτισμό που είχαν με 35χρονο ημεδαπό του προκάλεσαν χτυπήματα. Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση, συνελήφθησαν τρεις ημεδαπές, μητέρες των ανωτέρω ανηλίκων, για παραμέληση της εποπτείας τους. Όλοι οι συλληφθέντες, αναμένεται να οδηγηθούν αρμοδίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages