Νεκρός 26χρονος από την Καλαμάτα – Ατύχημα με ηλεκτρικό πατίνι στις Κυκλάδες - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Νεκρός 26χρονος από την Καλαμάτα – Ατύχημα με ηλεκτρικό πατίνι στις Κυκλάδες

Νεκρός 26χρονος από την Καλαμάτα – Ατύχημα με ηλεκτρικό πατίνι στις Κυκλάδες

Share This

 

Νέα τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο αυτή τη φορά στο νησί της Πάρου με θύμα ένα ακόμα νεαρό άνθρωπο, οποίος δε κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Πιο αναλυτικά τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες το πρωί, λίγο μετά τις 10 στο νησί της Πάρου, όταν ένας 60χρονος με καταγωγή από την Αλβανία παρέσυρε ένα ακόμα νέο άνθρωπο ηλικίας 26 ετών -με καταγωγή από την Καλαμάτα- ο οποίος οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι. Το τροχαίο σημειώθηκε στην περιοχή του Αμπελά στην Πάρο. Ο νεαρός Έλληνας οδηγός της ηλεκτρινού πατινιού μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας του νησιού αλλά τελικά δε κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή καταλήγοντας λίγο μετά τις 17:00.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη. Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ερευνώνται από το τοπικό αστυνομικό τμήμα της Πάρου. Υπενθυμίζεται οτι μέσα σε λίγες ημέρες πρόκειται για το 2ο τροχαίο δυστύχημα με ηλεκτρονικό πατίνι στις Κυκλάδες!

πηγή: www.cyclades24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages