ΣΟΚΑΡΕΙ ΤΟ Περιστατικό οπαδικής βίας στην Καλαμάτα: Επίθεση 22χρονου σε 31χρονο - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΣΟΚΑΡΕΙ ΤΟ Περιστατικό οπαδικής βίας στην Καλαμάτα: Επίθεση 22χρονου σε 31χρονο

ΣΟΚΑΡΕΙ ΤΟ Περιστατικό οπαδικής βίας στην Καλαμάτα: Επίθεση 22χρονου σε 31χρονο

Share This

 


Επεισόδιο οπαδικής βίας συνέβη το βράδυ της Κυριακής, στην οδό Λακωνικής στην Καλαμάτα. Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 23.00, κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής  μετάδοσης των “ντέρμπι” για το ελληνικό πρωτάθλημα, σε καφετέρια στη Λακωνικής, ομάδα από 6-7 νεαρούς πλησίασαν έναν 31χρονο και έναν 36χρονο που ήταν θαμώνες στην καφετέρια και παρακολουθούσαν τον αγώνα, και τους ζήτησαν να τους δώσουν τις μπλούζες που φορούσαν. Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι δυό του δεν προέβαλαν αντίσταση και έδωσαν τις μπλούζες, ωστόσο ένας από τους νεαρούς χτύπησε τον 31χρονο στο κεφάλι με ένα γυάλινο αντικείμενοπιθανόν μπουκάλι ή ποτήρι, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά στο μέτωπο, λίγο πάνω από το μάτι, ενώ το θύμα άρχισε να αιμορραγεί. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ο 31χρονος διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, στα Επείγοντα, όπου και οι γιατροί του έκαναν 30 ράμματα.

Ο 31χρονος κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων και η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας εντόπισε τον 22χρονο και τον συνέλαβε. Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages