Ημερίδα με θέμα «Σχολικά εγχειρίδια: Ιστορία, μορφή, περιεχόμενο» από την Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ημερίδα με θέμα «Σχολικά εγχειρίδια: Ιστορία, μορφή, περιεχόμενο» από την Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας

Ημερίδα με θέμα «Σχολικά εγχειρίδια: Ιστορία, μορφή, περιεχόμενο» από την Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας

Share This


Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Σχολικά εγχειρίδια: Ιστορία, μορφή, περιεχόμενο», την Κυριακή 19 Μαρτίου στις 11.00 π.μ., στην Πινακοθήκη Σύγχρονης Ελληνικής Τέχνης της Λαϊκής Βιβλιοθήκης Καλαμάτας.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Μουσείο Σχολικής Ζωής & Εκπαίδευσης, την Λαϊκή Βιβλιοθήκη, την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Μεσσηνίας και το Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο Αρφαρών.

Στο τέλος της ημερίδας θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Την ίδια μέρα θα εγκαινιαστεί η έκθεση με Αλφαβητάρια από τις συλλογές του Μουσείου Σχολικής Ζωής & Εκπαίδευσης και της Λαϊκής Βιβλιοθήκης Καλαμάτας και σχολικού υλικού από τη συλλογή του Ιστορικού Λαογραφικού Μουσείου Αρφαρών, η οποία θα διαρκέσει από τις 19 έως τις 28 Μαρτίου 2023. Ο χώρος της έκθεσης θα είναι επισκέψιμος καθημερινά από τις 8.30 έως τις 14.00. Κατά τις πρωινές ώρες θα υπάρχει η δυνατότητα ξενάγησης σχολείων.

Για τον προγραμματισμό των επισκέψεων παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας στο τηλ. 2721096818 ή με email: Kalamata.library@gmail.com.

Για δηλώσεις συμμετοχής πατήστε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages