Ενημερωτική δράση της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Μεσσηνίας στον Άρι - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ενημερωτική δράση της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Μεσσηνίας στον Άρι

Ενημερωτική δράση της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Μεσσηνίας στον Άρι

Share This

 


Στην καθημερινή ζωή πολλές φορές συμβαίνουν ατυχήματα ή ξαφνικές ασθένειες που μπορούν να θέσουν μια ζωή ακόμα και σε κίνδυνο. Ο σωστός τρόπος αντίδρασης και η παροχή πρώτων βοηθειών έως ότου φθάσει η ιατρική βοήθεια ώστε οι πάσχοντες να διατηρηθούν στη ζωή είναι καθοριστικής σημασίας.

«Με το σύνθημα γίνε εθελοντής θα υπάρξει μια μέρα που θα είσαι ανεκτίμητος. Να είσαι εκεί» η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης παράρτημα Μεσσηνίας πραγματοποίησε μια πολύ σημαντική δράση στην κοινότητα του Άρι.

Στο πλαίσιο της ξεχωριστής αυτής ημερίδας που φιλοξενήθηκε στην αίθουσα του πρώην συνεταιρισμού Άριος το Σάββατο όπου οι εθελοντές Σταρούλα Μπάμπαλη και Γεώργιος Μπρούμας παρείχαν στους παρευρισκόμενους πολίτες ενημέρωση για: κάρπα, πνιγμονή, θέση ασφάλειας, φαρμακείο, αιμορραγίες, μυοσκελετικές κακώσεις και λιποθυμία.

Η σωτήρια ενός ανθρώπου εξαρτάται από τις γνώσεις και την ετοιμότητα που έχει καθείς από εμάς, εκείνη την κρίσιμη στιγμή. Γι’ αυτό και η σωστή ενημέρωση και εκπαίδευση στην παροχή πρώτων βοηθειών μπορούν να αποβούν σωτήριες και καθοριστικές για την κατάσταση της υγείας ενός συνανθρώπου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages