Συλλήψεις στο Ασπρόχωμα για κλοπή καλωδίων και κλοπή ελαιόλαδο από αποθήκη - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Συλλήψεις στο Ασπρόχωμα για κλοπή καλωδίων και κλοπή ελαιόλαδο από αποθήκη

Συλλήψεις στο Ασπρόχωμα για κλοπή καλωδίων και κλοπή ελαιόλαδο από αποθήκη

Share This


 Δύο Ρομά, ηλικίας 20 και 24 ετών, επιχείρησαν να κλέψουν χθες, στο Ασπρόχωμα και τη θέση “Παναγάκια”, δύο κουλούρες με τριφασικό καλώδιο, αξίας περίπου 280 ευρώ, έγιναν όμως αντιληπτοί από εργολάβο που εκτελεί έργο της ΔΕΔΔΗΕ και τράπηκαν σε φυγή. Αργότερα συνελήφθηκαν από αστυνομικούς…

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου ανακοίνωσε σχετικά: “Συνελήφθησαν, χθες (21.3.2022) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 20 και 24 ετών, γιατί αφαίρεσαν από δίκτυο της ΔΕΔΔΗΕ, καλώδια, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας”.

Τρόφιμα και ελαιόλαδο από αποθήκη σπιτιού στην Καλαμάτα έκλεψαν δύο άτομα. Ειδικότερα, ένας 40χρονος μαζί με άγνωστο συνεργό του αναρριχήθηκαν στην περίφραξη σπιτιού και από πιλοτή, την οποία χρησιμοποιούσε ο ιδιοκτήτης ως αποθηκευτικό χώρο, αφαίρεσαν διάφορα τρόφιμα και 30 κιλά ελαιολάδου.

Έγιναν αντιληπτοί, όμως, από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, που προσέτρεξαν στο σημείο, εντόπισαν τον 40χρονο σε παρακείμενο αγρόκτημα και τον συνέλαβαν, ενώ ο συνεργός του διέφυγε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages