Δήμο Πύλου – Νέστορος: Διαγωνισμός 1,2 εκ. ευρώ για έργο βελτίωσης της οδικής ασφάλειας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Δήμο Πύλου – Νέστορος: Διαγωνισμός 1,2 εκ. ευρώ για έργο βελτίωσης της οδικής ασφάλειας

Δήμο Πύλου – Νέστορος: Διαγωνισμός 1,2 εκ. ευρώ για έργο βελτίωσης της οδικής ασφάλειας

Share This


 Το έργο για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας στο Δήμο Πύλου – Νέστορος προκηρύχθηκε από το Δήμο και πρόκειται για επεμβάσεις που θα γίνουν σε συγκεκριμένα σημεία του οδικού δικτύου, προϋπολογισμού 1.240.000 ευρώ.

Παρεμβάσεις

Το έργο θα υλοποιηθεί σε δημοτικές οδούς των Κοινοτήτων Μεθώνης, της Δημοτικής Ενότητας Μεθώνης και Χώρας, της Δημοτικής Ενότητας Νέστορος και σε δημοτική οδό μεταξύ των Κοινοτήτων Πύλας και Μπαλοδημαίικων της Δημοτικής Ενότητας Πύλου.

Αναλυτικά, το έργο αποτελείται από δύο υποέργα:

-Βελτίωση οδοποιίας Κοινοτήτων Μεθώνης και Χώρας

-Αποκατάσταση βατότητας δημοτικής οδού από εθνική οδό Καλαμάτας – Πύλου προς Γιάλοβα.

Το πρώτο έργο αφορά στη βελτίωση της οδικής ασφάλειας δημοτικών οδών στις περιοχές των Κοινοτήτων Μεθώνης και Χώρας, ήτοι την αποκατάσταση της λειτουργικότητάς τους, που αποτελεί βασική υποδομή για οποιαδήποτε ανθρωπογενή δραστηριότητα και προϋπόθεση για την ανάπτυξη των περιοχών.

Το δεύτερο έργο αφορά στην αποκατάσταση βατότητας της δημοτικής οδού από τη θέση «Αγία Ελένη» της εθνικής οδού Καλαμάτας – Πύλου προς Γιάλοβα, βαίνοντας μεταξύ των οικισμών Πύλας και Μπαλοδημαίικων.Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου θα είναι 18 μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης με τον ανάδοχο εργολάβο.

Στις 10 Απριλίου λήγει η ημερομηνία των προσφορών, ενώ την ίδια μέρα θα γίνει και η ηλεκτρονική αποσφράγισή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages