Γιορτή ποδοσφαίρου Απρίλιο στην Καλαμάτα – 1.000 αθλητές στο Τουρνουά ακαδημιών “Πάσχα 2023” - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Γιορτή ποδοσφαίρου Απρίλιο στην Καλαμάτα – 1.000 αθλητές στο Τουρνουά ακαδημιών “Πάσχα 2023”

Γιορτή ποδοσφαίρου Απρίλιο στην Καλαμάτα – 1.000 αθλητές στο Τουρνουά ακαδημιών “Πάσχα 2023”

Share This

 


Περισσότερα από 1.000 αθλητές με τους συνοδούς τους αναμένεται να βρεθούν στην μεσσηνιακή πρωτεύουσα κατά την πασχαλινή περίοδο, δίνοντας το παρών στο τουρνουά ακαδημιών που διοργανώνει Ο σύλλογος Α.Ε.Π.Σ. Αρις Καλαμάτας και η συνεργαζόμενη αυτού ακαδημία Tornados p.f.a. σε μια σύμπραξη με την Acropolis Academy.

Οι προετοιμασίες για το πασχαλινό τουρνουά ποδοσφαίρου αναπτυξιακών ηλικιών εξελίσσονται πυρετωδώς καθώς αναμένονται πολλές και σημαντικές συμμετοχές ομάδων από αρκετά μέρη της Ελλάδος.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί σε 7 ηλικιακές κατηγορίες , σε δυο περιόδους, και θα έχει διάρκεια πέντε ημερών.

Στην μεσσηνιακή πρωτεύουσα αναμένονται ομάδες όπως οι κεντρικές σχολές του Ολυμπιακού Πειραιώς , η Π.Α.Ε. Ιωνικός , η Α.Ε.Κ. Roots, ο Α.Ο. Γλυφάδας καθώς και ομάδες από Εύβοια, Λευκάδα , Τρίπολη , Κρήτη , Κόρινθο, Σπάρτη οι οποίες θα πλαισιώσουν συλλόγους του νομού Μεσσηνίας σε μια γιορτή με περισσότερους από χίλιους αθλητές.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στα γήπεδα του αθλητικού κέντρου River West Kalamata Sports Park τα οποία διαθέτουν φυσικό χλοοτάπητα καθώς και σε γήπεδα του δήμου Καλαμάτας. Η φιλοξενία των ομάδων θα γίνει κατά κύριο λόγο στο 5* ξενοδοχείο Elite City Resort.

Η όλη εκδήλωση θα έχει την υποστήριξη της περιφέρειας Πελοποννήσου, του δήμου Καλαμάτας , του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας και της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας.

«Σκοπός μας και στόχος μας είναι η ασφαλής  διοργάνωση των αγώνων, η ευχαρίστηση των παιχνιδιών από τους αθλητές αλλά και η γνωριμία και επίσκεψη στην όμορφη πόλη μας από ένα εναλλακτικό  είδος τουρισμού (αθλητικός τουρισμός)» αναφέρουν σχετικά οι διοργανωτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages