Δήμος Δυτικής Μάνης: Υπεγράφη η σύμβαση για την ανάπλαση της μεγάλης Μαντινείας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Δήμος Δυτικής Μάνης: Υπεγράφη η σύμβαση για την ανάπλαση της μεγάλης Μαντινείας

Δήμος Δυτικής Μάνης: Υπεγράφη η σύμβαση για την ανάπλαση της μεγάλης Μαντινείας

Share This

 


Υπεγράφη σύμφωνα με ανακοίνωσή του δήμου Δυτικής Μάνης η σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία NAQUATEC Α.Ε. για το έργο «ανάπλαση οικισμού Μεγάλης Μαντινείας». Η παρέμβαση θα γίνει στο μεγαλύτερο μέρος των κοινοχρήστων χώρων και καλντεριμιών του οικισμού της Μεγάλης Μαντίνειας. Ακόμα ένα έργο ανάπλασης σε οικισμό του Δήμου Δυτικής Μάνης μπήκε στο δρόμο της υλοποίησής του. Το έργο είναι Προϋπολογισμού: 445.000,00€.

Μετά από πρόσκληση του Δήμου Δυτικής Μάνης στη ΜΟΜΚΑ προκειμένου να ελεγχθεί η επικινδυνότητα των βράχων στη διαδρομή προς Τραχήλα και τι παρέμβαση, αν χρειαστεί μπορεί να γίνει , πραγματοποιήθηκε σήμερα 16/02/2023 επιτόπιος έλεγχος από κλιμάκιο της ΜΟΜΚΑ στη διαδρομή. Με τη βοήθεια του καλαθοφόρου του Δήμου πάρθηκαν και φωτογραφίες και αναμένεται η έκθεση της αυτοψίας.

Στο γραφείο του δημάρχου Δυτικής Μάνης κ. Δημητρίου Γιαννημάρα στις 16/02/2023 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου με την πρόεδρο της Ένωσης Μικρασιατών Ν. Μεσσηνίας << Η ΙΩΝΙΑ>> κ. Κοτσογλανίδη Φωτεινή όπου συζητήθηκε η πραγματοποίηση εκδήλωσης για τα 100 Χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης εκ μέρους της προέδρου αναπτύχθηκε και το αίτημα για τη δημιουργία έδρας Μικρασιατικών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο. Ο Δήμαρχος υποσχέθηκε τη βοήθειά του για αυτό το αίτημά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages