Η ΚΟΒ Δυτικής Μάνης για τις ζημιές λόγω της κακοκαιρίας στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Η ΚΟΒ Δυτικής Μάνης για τις ζημιές λόγω της κακοκαιρίας στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου

Η ΚΟΒ Δυτικής Μάνης για τις ζημιές λόγω της κακοκαιρίας στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου

Share This

 


Απελπιστική είναι η κατάσταση στο Κέντρο Υγείας του Αγίου Νικολάου στο δήμο Δυτικής Μάνης. Μαζί με τις τραγικές ελλείψεις σε γιατρούς και σε νοσηλευτικό προσωπικό, το χαλασμένο ασθενοφόρο και λοιπά  προβλήματα στις υποδομές του, ήρθαν να προστεθούν οι συνέπειες των συνεχόμενων βροχοπτώσεων που έπληξαν την περιοχή. 

Συγκεκριμένα το Κέντρο Υγείας πλημμύρισε!!! Έφυγε κομμάτι της ψευδοροφής, ενώ μέρος της ηλεκτροδότησης σταμάτησε να δουλεύει.  Το προσωπικό του κέντρου υγείας μαζί με εθελοντές καθάριζαν πάνω από δύο ώρες το χώρο, ώστε να είναι προσβάσιμος για τυχόν περιστατικό.

 

Για άλλη μία φορά φαίνονται οι τραγικές ελλείψεις και η υποβάθμιση του Κέντρου Υγείας και συνολικότερα της δημόσιας υγείας. Την ίδια ώρα που όλες οι κυβερνήσεις στήριξαν και στηρίζουν με κάθε τρόπο τους ιδιώτες της υγείας.

Ο λαός της περιοχής να βγάλει συμπεράσματα από την πολιτική των κομμάτων που κυβέρνησαν, καθώς και των τοπικών βουλευτών τους, που φέρνουν φαρδιά πλατιά την υπογραφή τους για τις τραγικές ελλείψεις, στην υποβάθμιση της δημόσιας υγείας και του συγκεκριμένου Κ.Υ..

Είναι ανάγκη ο λαός της περιοχής να οργανώσει τον αγώνα για αναβάθμιση του ΚΥ Αγίου Νικολάου. Να διεκδικήσουμε:

·                 Τη πλήρη στελέχωση του Κέντρου Υγείας Αγίου Νικολάου με γιατρούς, νοσηλευτικό και υγειονομικό προσωπικό ώστε να ανταποκρίνεται με επάρκεια στις μεγάλες ανάγκες της περιοχής.

·                 Την απαραίτητη κτιριακή αναβάθμιση που πρέπει να γίνει άμεσα.

·                 Τον εξοπλισμό του Κ.Υ. με ασθενοφόρο και οδηγό.

Καλούμε τον λαό στις επερχόμενες εκλογές να ισχυροποιήσει το ΚΚΕ. Γιατί μόνο με ισχυροποίηση του ΚΚΕ και οργάνωση της πάλης του λαού μπορεί να ανοίξει ο δρόμος για ένα σύστημα υγείας, σύγχρονο που να καλύπτει όλες τις ανάγκες. Για υγεία προς όφελος του λαού και όχι εμπόρευμα για τα κέρδη των λίγων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages