Αίτημα παράτασης ατελούς χρήσης κοινόχρηστων χώρων μέχρι τέλους τρέχοντος έτους ζητά ο Σ.Κ.Ε.Α.Κ. - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Αίτημα παράτασης ατελούς χρήσης κοινόχρηστων χώρων μέχρι τέλους τρέχοντος έτους ζητά ο Σ.Κ.Ε.Α.Κ.

Αίτημα παράτασης ατελούς χρήσης κοινόχρηστων χώρων μέχρι τέλους τρέχοντος έτους ζητά ο Σ.Κ.Ε.Α.Κ.

Share This

 


Επιστολή απέστειλε προς τους Υπουργούς  Εσωτερικών, Ανάπτυξης και Οικονομικών ο Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Καταστημάτων Καλαμάτας με την οποία ζητά την παράταση ατελούς χρήσης των κοινόχρηστων χώρων (Ν. 4611/2019) μέχρι τέλους του τρέχοντος έτους.

Ακολουθεί η Επιστολή:

ΘΕΜΑ: Αίτημα παράτασης ατελούς χρήσης κοινόχρηστων χώρων (Ν. 4611/2019) μέχρι τέλους του τρέχοντος έτους

Κύριε Υπουργέ,

Με την παρούσα καταθέτουμε αίτημα παράτασης ατελούς χρήσης των κοινόχρηστων χώρων (Ν. 4611/2019) μέχρι τέλους του τρέχοντος έτους. Πρόκειται για την επέκταση της παραχώρησης από τους Δήμους σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος για ολόκληρο το έτος 2023.

Οι λόγοι που οδηγούν ολόκληρο τον κλάδο, πανελλαδικά, στην κατάθεση αυτού του αιτήματος είναι οικονομική δυσπραγία στην οποία βρίσκονται εδώ και τρία χρόνια οι επιχειρήσεις μας, η οποία έχει γίνει ακόμα μεγαλύτερη λόγω της δυσβάστακτης επιβάρυνσης από το αυξημένο ενεργειακό κόστος, και των πρωτοφανών πληθωριστικών πιέσεων στις τιμές των πρώτων υλών.

Αιτούμαστε ως εκ τούτου άμεση νομοθετική ρύθμιση για την ατελώς παραχώρηση κοινόχρηστων χώρων από τους Δήμους σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος για όλο το έτος 2023.

Εν αναμονή των ενεργειών σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages