Πλημμύρες από καταιγίδες και κεραυνούς -Φωτιά σε σπίτι στο κέντρο της Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Πλημμύρες από καταιγίδες και κεραυνούς -Φωτιά σε σπίτι στο κέντρο της Καλαμάτας

Πλημμύρες από καταιγίδες και κεραυνούς -Φωτιά σε σπίτι στο κέντρο της Καλαμάτας

Share This

 



Η κακοκαιρία έφερε αρκετά προβλήματα στη χώρα, καθώς σημειώθηκαν πλημμύρες, κατολισθήσεις και υποχώρηση του οδοστρώματος σε πολλά σημεία της χώρας, από τα έντονα καιρικά φαινόμενα. Τις τελευταίες ώρες οι καταιγίδες και οι κεραυνοί έχουν δημιουργήσει αρκετά ζητήματα.

ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΕΡΑΥΝΟ

Η κατάσταση από την έντονη καταιγίδα το πρωί ήταν δύσκολη σε αρκετά σημεία της Μεσσηνίας. Στην Καλαμάτα οι κεραυνοί έπεσαν… βροχή.  Μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 9 το πρωί σε σπίτι βόρεια της Αγίας Τριάδας από κεραυνό. Δραματικές στιγμές με την Πυροσβεστική με ισχυρές δυνάμεις να επιχειρεί να σβήσει την φωτιά που ξέσπασε στον δεύτερο όροφο μιας νέας κατοικίας.

 Δείτε περισσότερα εδώ

 

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του imerazante.gr, πολλά προβλήματα δημιουργήθηκαν στην Ζάκυνθο από την κακοκαιρία που έπληξε το νησί από χθες το μεσημέρι (25/1), καθώς σημειώθηκαν πλημμύρες σε Λαγανά, Καλαμάκι και Άγιο Δημήτρη.

Με βάση την ενημέρωση της Πυροσβεστικής, ολοκληρώθηκε ο απεγκλωβισμός άνδρα από Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο και μεταφέρθηκε σε ασφαλές σε σημείο, ύστερα από ακινητοποίηση του οχήματος του, λόγω υψηλής στάθμης υδάτων στο οδόστρωμα, στο Aργάσι Ζακύνθου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages