Πρώτο παιδικό και Εφηβικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου τον Φεβρουάριο στην Καλαμάτα - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ

Πρώτο παιδικό και Εφηβικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου τον Φεβρουάριο στην Καλαμάτα

Πρώτο παιδικό και Εφηβικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου τον Φεβρουάριο στην Καλαμάτα

Share This

 


Παιδικό και Εφηβικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καλαμάτας

Το 1ο Παιδικό και Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καλαμάτας (#kcff) που αποτελεί τον καρπό της συνεργασίας της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Καλαμάτας και της Κινηματογραφικής Λέσχης Καλαμάτας έρχεται στις 10-11-12 Φεβρουαρίου 2023 στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα. Το Φεστιβάλ τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας.

Σήμερα, Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023  εκπρόσωποι της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Καλαμάτας και της Κινηματογραφικής Λέσχης Καλαμάτας επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο, τον οποίο και ενημέρωσαν για το Φεστιβάλ αλλά και τους στόχους που έχουν τεθεί, καθώς σκοπός του Φεστιβάλ είναι η ψυχαγωγία και διάπλαση των παιδιών μας και η ανάδειξη της αξίας του κινηματογράφου ως σημαντικού στοιχείου για την ενίσχυση της κοινωνικοποίησής τους και της ενσυναίσθησής τους.

Το Φεστιβάλ, σύμφωνα με τους διοργανωτές θα περιλαμβάνει ταινίες πρώτης πανελλήνιας προβολής, μικρού και μεγάλου μήκους, κινουμένων σχεδίων και live action από όλο τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages