ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ την Αυστραλία, στάση Άγιο Κοσμά για τον Καλαματιανό Δημήτρη Περιβολαράκη - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ την Αυστραλία, στάση Άγιο Κοσμά για τον Καλαματιανό Δημήτρη Περιβολαράκη

ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ την Αυστραλία, στάση Άγιο Κοσμά για τον Καλαματιανό Δημήτρη Περιβολαράκη

Share This


 Πρόβα τζενεράλε πριν κάνει το μεγάλο ταξίδι για την Αυστραλία με την Εθνική Ελλάδος θα αποτελέσουν για τον Δημήτρη Περιβολαράκη οι δυο επερχόμενοι αγώνες σε Άγιο Κοσμά και Κόρινθο, αντίστοιχα.

Το επόμενο Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου ο καλαματιανός πρωταθλητής στίβου νεφροπαθών – μεταμοσχευμένων θα βρεθεί στο κλειστό στάδιο του Αγίου Κοσμά για να συμμετάσχει σε Προβαλκανική Ημερίδα Στίβου. Σε αυτούς τους αγώνες βετεράνων θα λάβει μέρος στα 60 μ. και τα 150 μ. προσδοκώντας όπως λέει κάτι καλό. Άξιο αναφοράς το γεγονός ότι στους εν λόγω αγώνες ο Δημήτρης Περιβολαράκης θα είναι ο μόνος μεταμοσχευμένος αθλητής ανάμεσα σε υγιείς δρομείς, γεγονός που καθιστά την προσπάθειά του ακόμα πιο μεγάλη.

«Στόχος μου η συμμετοχή και μια καλή θέση. Το πιο σημαντικό είναι να μην έχω κάποιο τραυματισμό» δηλώνει στο Best-tv.gr  λίγες ημέρες πριν αναχωρήσει για την πρωτεύουσα, ενώ ήδη μετρά αντίστροφα για τη συμμετοχή του στους αγώνες «Ζεύξια» στην Κόρινθο όπου θα γίνουν στις αρχές Απριλίου.

Ο Δημήτρης Περιβολαράκης

Μια άλλη ακόμα πιο σημαντική αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τον Δημήτρη Περιβολαράκη καθώς φέτος έλαβε πρόσκληση για να συμμετάσχει στην αποστολή της Ελληνικής Εθνικής ομάδας που θα ταξιδέψει στο μακρινό Περθ της Αυστραλίας όπου θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 15 με 26 Απριλίου.

Με τον τρόπο αυτό ο καλαματιανός πρωταθλητής στίβου νεφροπαθών – μεταμοσχευμένων συνεχίζει τον δικό του αγώνα ζωής προχωρώντας μπροστά εντός και εκτός αγωνιστικό χώρων, αποτελώντας παράδειγμα για όλους μας…

Σ.Τρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages