ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΩΝ- ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟ ΣΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΩΝ- ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟ ΣΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΩΝ- ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟ ΣΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

Share This

Π. Νίκας: “Η Περιφέρεια δεν είναι υπόθεση της ΝΔ, είναι πολλών παραγόντων”
Συμβάσεις για έργα και μελέτες στη Μεσσηνία καθώς και προγραμματικές συμβάσεις συνολικού προϋπολογισμού πάνω από 3 εκ. ευρώ υπέγραψε για τους δήμους Μεσσήνης , Πύλου – Νέστορος και Οιχαλίας ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας. Εν τω μεταξύ ο κ. Νίκας έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στις επερχόμενες εθνικές και αυτοδιοικητικές εκλογές.
NEWS

Σημαντικές αποκαλύψεις για την πολιτική πορεία της παράταξης του στην περιφέρεια έκανε στην εκπομπή πρωινό δρομολόγιο και στον Ιωάννη Μποζίκα από τον Παλμό 90,5 ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου δηλώνοντας ότι είναι πολιτικά παρών από οποιαδήποτε θέση.

Πιο αναλυτικά ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, ξεκαθάρισε ότι προηγούνται οι εθνικές εκλογές με τις αποφάσεις να λαμβάνονται αμέσως μετά χωρίς όμως να αποκλείει την εκ νέου πολιτική του κάθοδο. Συγκεκριμένα τόνισε ότι «προτεραιότητα έχουν οι εθνικές εκλογές και το αποτέλεσμα αν αναδειχθεί αυτοδύναμη κυβέρνηση η συγκυβέρνηση». Πρόσθεσε ότι το αποτέλεσμα των εκλογών θα κρίνει και τα πρόσωπα για την συμμετοχή στις αυτοδιοικητικές εκλογές αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. Διευκρίνισε ωστόσο ότι έχει δεδομένη πολιτική στήριξη, διαθέτει την υποστήριξη 100 περίπου προσώπων προκειμένου να ολοκληρώσει το έργο στην περιφέρεια Πελοποννήσου.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα ζητήματα ιδιαίτερη μία έκανε στην μεγάλη αρωγή της περιφέρειας με χρηματοδότηση νοσοκομείο και κέντρων υγείας, σε σχέση με το αρμόδιο υπουργείο, στηρίζοντας τις υγειονομικές δομές μέσα στην πανδημία. Υπογράμμισε επίσης ότι σε προτεραιότητα βρίσκεται ο σιδηρόδρομος ιδίως για την γραμμή Άργος -Ναύπλιο αλλά και το Τρίπολη -Καλαμάτα.  

Στην εκπομπή αποκάλυψε ότι ο τερματικός σταθμός του σιδηροδρόμου προς την περιοχή του κορόιδου θα συνδέεται άμεσα με το προαστιακό σιδηρόδρομο η επαφή με την Αθήνα και την υπόλοιπη περιοχή. Τέλος προέβη σε ιδιαίτερες αναφορές σε ό,τι αφορά την είναι σημαντική απορροφητικότητα του προγράμματος ΕΣΠΑ ενώ προέβη σε αναφορές που αφορούν την εξέλιξη έργων για την Μεσσηνία.

KYPARISSIA TV VIDEO: https://youtu.be/3oXZdCRMFF0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages