ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΤΟ 2023 - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΤΟ 2023

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΤΟ 2023

Share This

  


Μια νέα εποχή σηματοδοτεί η έναρξη τροφοδοσίας της Τρίπολης με φυσικό αέριο.

Η εκδήλωση ανάμματος της φλόγας πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο του 2ου Λυκείου Τρίπολης και σηματοδοτεί την εκκίνηση μιας νέας εποχής καθιστώντας την Αρκαδική πρωτεύουσα ακόμα πιο ελκυστική για μεγάλες επενδύσεις στο φόντο και της μετάβασης στη  μεταλιγνιτική εποχή.

Για μια σημαντική ημέρα έκανε λόγο ο δήμαρχος Κώστας Τζιούμης λέγοντας πως για την Τρίπολη «ήταν για πάνω από χρόνια ζητούμενο κάποια στιγμή να έρθει το φυσικό αέριο» λόγω των δύσκολων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο νομό. Σήμερα η προσπάθεια γίνεται πράξη»

ΤΟ 2023 ΧΡΟΝΙΑ ΟΡΟΣΗΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

«Στόχος μας είναι το 2023 η Περιφέρεια θα αποκτήσουν πρόσβαση στο πολύτιμο καύσιμο, το φυσικό αέριο που θα ωφελήσει επιχειρήσεις και νοικοκυριά» σημείωσε ο Νίκος Κουτσογιάννης. Ο Σύμβουλος Διοίκησης της Hengas οριοθέτησε την έναρξη των εργασιών στις περιοχές Καλαμάτας και Σπάρτης για το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους. Εστιάζοντας στις προοπτικές που υπάρχουν αλλά και στην διαφοροποίηση που υπάρχει για τις δυο αυτές περιοχές ο κ. Κουτσογιάννης υπογράμμισε πως η απουσία αγωγού μεταφοράς του φυσικού αερίου οδηγεί στη χρήση μιας καινοτόμου τεχνολογίας καθώς «θα τροφοδοτηθούν με την τεχνολογία υγροποιημένου φυσικού αερίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages