Ευχές και δώρα στην παιδιατρική κλινική από την Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ευχές και δώρα στην παιδιατρική κλινική από την Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος

Ευχές και δώρα στην παιδιατρική κλινική από την Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος

Share This


 Τα Χριστούγεννα για τα παιδιά σημαίνουν στολίδια, δέντρο, Αη Βασίλης, βόλτες, γλυκά και πολλά, πολλά δώρα. Υπάρχουν όμως και κάποια που λόγω συνθηκών αναγκάζονται να τα ζήσουν μακριά από την οικογενειακή θαλπωρή και εντός μιας κλινικής αίθουσας. Καθώς η μεγάλη γιορτή των Χριστουγέννων μας καλεί όλους να κάνουμε πράξη το μήνυμα της αγάπης και της αλληλεγγύης, τα μέλη της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ν. Πελοποννήσου βρέθηκαν στο πλευρό των παιδιών που αυτές τις μέρες έχουν την ανάγκη να νοιώσουν την μαγεία των γιορτών, μοιράζοντας δώρα και ανταλλάσσοντας ευχές.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

“Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Νοτίου Πελοποννήσου πραγματοποίησε για τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων επίσκεψη στην παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου Καλαμάτας προκειμένου να μοιράσει δώρα και γλυκά στους μικρούς μας φίλους που νοσηλεύονται.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αντάλλαξαν ευχές με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές της παιδιατρικής κλινικής και του δήλωσαν τον θαυμασμό για το θεάρεστο έργο που καθημερινά επιτελούν.

Η Ένωσή μας που συνειδητά επέλεξε αντί να διαθέσει δώρα στα παιδιά των μελών μας να αναλάβει κοινωνικές δράσεις δείχνοντας ότι τα στελέχη αναγνωρίζουν τις ιδιαίτερες συνθήκες των συμπολιτών μας γι’ αυτό πραγματοποίησε δωρεά στο Σύλλογο Γονέων παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα».

Ο πρόεδρος                                      Α. Γενικός Γραμματέας

Καμβύσης Σαράντος                       Κούσκουλας Βασίλειος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages