Δικηγορικός Σύλλογος Καλαμάτας: Γιόρτασαν τα Χριστούγεννα σε οικογενειακό κλίμα - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Δικηγορικός  Σύλλογος Καλαμάτας: Γιόρτασαν τα Χριστούγεννα σε οικογενειακό κλίμα

Δικηγορικός Σύλλογος Καλαμάτας: Γιόρτασαν τα Χριστούγεννα σε οικογενειακό κλίμα

Share This

 


Την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη γιορτή του πραγματοποίησε ο Δικηγορικός Σύλλογος Καλαμάτας στο Δικαστικό Μέγαρο. Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στα παιδιά των δικηγόρων που έπαιξαν με με την ψυχή τους, τραγούδησαν τα κάλαντα και έλαβαν τα δώρα τους από τον Άη Βασίλη που επισκέφτηκε το Δικαστικό Μέγαρο της πόλης, χαρίζοντας χαμόγελα και ενθουσιασμό στα μικρά παιδιά που τον περίμεναν με ανυπομονησία.

Μετά από δύο χρόνια πανδημίας και περιορισμών  επανήλθε και πάλι η μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή,  με το Δικαστικό Μέγαρο να γεμίζει μικρά παιδιά που διασκέδασαν, στο κλίμα των ημερών και τους μεγάλους να χαλαρώνουν από τους απαιτητικούς ρυθμούς δουλειάς. Στον σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας, Κώστας Μαργέλης, επισήμανε τη σημασία της γιορτής πρωτίστως για τα παιδιά και έδωσε τις ευχές του για τις ημέρες αλλά και τη νέα χρονιά που έρχεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages