ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΛΕΟΝ υποψήφιος Δήμαρχος Μεσσήνης ο Γιώργος Τσώνης - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΛΕΟΝ υποψήφιος Δήμαρχος Μεσσήνης ο Γιώργος Τσώνης

ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΛΕΟΝ υποψήφιος Δήμαρχος Μεσσήνης ο Γιώργος Τσώνης

Share This

 


Η πρόσκληση έγινε από τον πρώην Δήμαρχο Μεσσήνης, Γιώργο Τσώνη και ήταν ένα κάλεσμα «…σε όλα τα ενεργά και εν δυνάμει αντιπολιτευόμενα στελέχη του Δήμου μας και όλους όσοι θέλουν την αλλαγή κι επανεκκίνηση του Δήμου μας», όπως χαρακτηριστικά αναφερόταν προκειμένου να συμμετάσχουν στην συνάντηση που έγινε στο ξενοδοχείο «Κουζή» στη Μεσσήνη σε μια συζήτηση – σύσκεψη με θέμα: «ΠΡΟΒΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ – ΕΚΛΟΓΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ – ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ»

Με δηλωμένη τη διάθεση της εκ νέου υποψηφιότητάς του ο Γιώργος Τσώνης έκανε το βήμα προκειμένου να εκφραστεί ένας ολόκληρος χώρος με ενιαίο τρόπο και μέσα από μια διαβούλευση που κράτησε σχεδόν 2:30 ώρες και με την συμμετοχή αρκετού κόσμου αναδείχθηκαν όλα τα ζητήματα μιας πορείας στην οποία ο ίδιος θα ηγηθεί.

Ο κ. Τσώνης ανακοίνωσε λοιπόν και με την… βούλα της σημερινής συμμετοχής πολιτών και άλλων μελών το ότι προχωρά ως υποψήφιος δήμαρχος. Στην ίδια συνεδρίαση να σημειωθεί πως δεν κατατέθηκε άλλη υποψηφιότητα, με τον ίδιο τον πρώην Δήμαρχο να αναφέρει πως μέσα στις επόμενες 15 ημέρες θα ανακοινώσει μέρος του συνδυασμού του. Στο τέλος της σύσκεψης αναμενόταν να συγκεντρωθούν και υπογραφές στελεχών και πολιτών που κάποιοι από αυτούς θα στελεχώσουν και το ψηφοδέλτιο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages