Ο δήμος Καλαμάτας συνεχίζει την προσπάθειά για τις 100 Κλιματικά Έξυπνες και Ουδέτερες Πόλεις - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

 Ο δήμος Καλαμάτας συνεχίζει την προσπάθειά για τις 100 Κλιματικά Έξυπνες και Ουδέτερες Πόλεις

Ο δήμος Καλαμάτας συνεχίζει την προσπάθειά για τις 100 Κλιματικά Έξυπνες και Ουδέτερες Πόλεις

Share This

Ο δήμος Καλαμάτας συνεχίζει την προσπάθειά τους στο πλαίσιο του προγράμματος για τις 100 Κλιματικά Έξυπνες και Ουδέτερες Πόλεις, στο οποίο και συμμετέχει με τις προκλήσεις και τις προσδοκίες να είναι πολλές.
Σε αυτή την κατεύθυνση και η εποικοδομητική συνεργασία με τα στελέχη της Παγκόσμιας Τράπεζας. Ο Θανάσης Βασιλόπουλος σημείωσε σε δήλωσή του, πως «ο δήμος συνεχίζει να απαντά με έργα στην πράξη». 
 Οι βάσεις για μια εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ Δήμου Καλαμάτας και Παγκόσμιας Τράπεζας, τέθηκαν κατά την τριήμερη παρουσία στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα, ομάδας τεχνοκρατών, στο πλαίσιο της συμμετοχής της πόλης στην πιλοτική φάση του Μηχανισμού Τεχνικής Βοήθειας για την Αειφόρο Αστική Ανάπτυξη στην Ελλάδα. Η εν λόγω δράση, που χρηματοδοτείται από τη Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής και Αστικής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (ΓΔ REGIO), στόχο έχει την παροχή τεχνικής βοήθειας και υποστήριξης στους συμμετέχοντες Δήμους, με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας των Στρατηγικών Σχεδίων αστικής ανάπτυξης καθώς επίσης και την ευρύτερη ανάδειξη των τοπικών προιόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages