Ο Μεσσηνίας Χρυσόστομος ομιλητής στο Πανελλήνιο Συμπόσιο Εντατικής Θεραπείας - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ

Ο Μεσσηνίας Χρυσόστομος ομιλητής στο Πανελλήνιο Συμπόσιο Εντατικής Θεραπείας

Ο Μεσσηνίας Χρυσόστομος ομιλητής στο Πανελλήνιο Συμπόσιο Εντατικής Θεραπείας

Share This


 Στα πλαίσια του Πανελληνίου Συμποσίου της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας, με κύριο θέμα : «Αμφιλεγόμενα Θέματα στην Εντατική», που διεξήχθη κατά το τριήμερο 18 – 20 Νοεμβρίου  στο Ξενοδοχείο ELITE CITY RESORT, στην πόλη της Καλαμάτας, συμμετείχε, το απόγευμα του Σαββάτου 19 Νοεμβρίου 2022, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος.

Ο Σεβασμιώτατος προσκληθείς από την Οργανωτική Επιτροπή του Συμποσίου, κλήθηκε να αναπτύξει την θέση της Εκκλησίας σε θέματα Βιοηθικής στις σύγχρονες Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Στο πάνελ που ανέπτυξε το θέμα, συμμετείχαν, εκτός του Σεβ. Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου και οι Εντατικολόγοι  κ. Μ. Θεοδωρακοπούλου και κ. Μ. Ρίζος, η Καθ. Φιλοσοφίας και Βιοηθικής κ. Σ. Τσινόρεμα, η Δημοσιογράφος της εφημερίδας “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ” κ. Μ. Πουρνάρα, ενώ τον συντονισμό είχε ο Διευθυντής της Εντατικής του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών κ. Β. Μπέκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages