Οι ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. της Μεσσηνίας ενώνουν τις δυνάμεις τους - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Οι ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. της Μεσσηνίας ενώνουν τις δυνάμεις τους

Οι ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. της Μεσσηνίας ενώνουν τις δυνάμεις τους

Share This

 


Με στόχο την ανάδειξη της συμβολής της κοινωνικής οικονομίας στην ανάπτυξη της Μεσσηνίας, φορείς Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (Κ.Αλ.Ο.) του νομού, που συναντήθηκαν με αφορμή το Φεστιβάλ στο Μαγγανιακό, συνεχίζουν τις συναντήσεις τους, καταθέτοντας προτάσεις και απόψεις.

Μετά τις πρώτες συναντήσεις τις ημέρες του φεστιβάλ τον περασμένο Ιούνιο, ακολούθησε στις 23 Οκτωβρίου ακόμα μια συνάντηση φορέων Κ.Αλ.Ο.  στο ίδιο χωριό, οπότε πραγματοποιήθηκε μια σειρά εκδηλώσεων και προβολή ντοκιμαντέρ. Μέλη των εγχειρημάτων Dock, Κουκουβά, Νόστος, Μεσσήνης Γαία και ΠΑΛΜΙ, συζήτησαν, πρότειναν και ανανέωσαν το ραντεβού τους  για το περασμένο Σάββατο 12 Νοεμβρίου, σε μια συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Φιλοσοφικό Κέντρο Μεσσήνης.

Στους φορείς που συζητούν, με στόχο να βάλουν όλοι μαζί το λιθαράκι τους στην ανάπτυξη της Μεσσηνίας, προστέθηκαν στην τελευταία συνάντηση οι ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. Ρέκτης, Από καρδιάς και Φιλόεργος, ενώ θα γίνει κάλεσμα προς όλους τους φορείς Κ.Αλ.Ο. Μεσσηνίας, να συμμετάσχουν στην επόμενη συνάντηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά.

Οι φορείς που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην συζήτηση που έχει ξεκινήσει, προκειμένου να προχωρήσει η περαιτέρω δικτύωση των φορέων Κ.Αλ.Ο. μπορούν να επικοινωνούν με το e-mail: kalomessinias@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages