ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ

ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ

Share This

 


Ραγδαίες οι εξελίξεις γύρω από την ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου»  και τις έρευνες στη δομή της Καλαμάτας. Μετά από εντολή της Διεύθυνσης της Οικονομικής Αστυνομίας άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας έκαναν «φύλλο και φτερό» σήμερα τον χώρο, λαμβάνοντας παράλληλα και σχετικά έγραφα και λογιστικά βιβλία για τις οικονομικές καταστάσεις.

Ωστόσο, το κρίσιμο θέμα έχει να κάνει με τα όσα υπάλληλος της δομής υπέδειξε προς τους Αστυνομικούς πως σε ένα γραφείο κλειδωμένο σε συρτάρι βρισκόταν ένα περίστροφο. Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε το περίστροφο αυτό είχε εντοπιστεί κατά τη διάρκεια εργασιών που είχαν γίνει πριν από κάποιο διάστημα και το οποίο είχαν φυλαγμένο.

Οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας προχώρησαν στη σύλληψη του συγκεκριμένου στελέχους για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Στις παρακάτω φωτογραφίες σχισμένα χαρτιά, αποδείξεις και τιμολόγια βρέθηκαν σε κάδους απορριμμάτων…

Το ποσό των 70 χιλιάδων ευρώ, όπως φαίνεται και στο κάτωθι έγγραφο είχε δώσει στην ΜΚΟ “Κιβωτό του κόσμου” η Περιφέρεια Πελοποννήσου, το τμήμα Οικονομικής Διαχείρισης της Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, παρότι 3 από τις 7 δομές της όπως τώρα αποδεικνύεται λειτουργούν χωρίς την απαιτούμενη άδεια λειτουργίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, μετά την αποκάλυψη πως η δομή της «Κιβωτού του κόσμου» στην Καλαμάτα που τα τελευταία 2 χρόνια λειτουργεί χωρίς άδεια, προκύπτει πως και οι δομές της οργάνωσης στην Πωγωνιανή και την Κόνιτσα λειτουργούν επίσης χωρίς άδεια ίδρυσης και λειτουργίας, φιλοξενώντας μάλιστα 45 ανηλίκους, ηλικίας 5 έως 18 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages