ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΑΓΩΓΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΑΓΩΓΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ

ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΑΓΩΓΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ

Share This

 


Η ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ 25% ΉΤΑΝ ΛΙΓΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΡΚΗΣ 

Μέσα σε λίγα 24ωρα ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος άλλαξε άποψη για το φτάνουν ή όχι τα χρήματα για την αντικατάσταση του αγωγού υδροδότησης της Καλαμάτας, από το Πήδημα, με νέο διαμέτρου Φ800. Τη Δευτέρα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο δήμαρχος είπε ότι η αναθεώρηση των τιμών 25% δεν φτάνει για να γίνει η παραγγελία και μεταφορά του αγωγού. Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου όμως ο δήμαρχος είπε ότι “το 25% μπορεί να είναι αρκετό. Όλα δείχνουν ότι το έργο θα προχωρήσει χωρίς προβλήματα”...

Πιο συγκεκριμένα ο δήμαρχος κ. Βασιλόπουλος στη χθεσινή συνεδρίαση του Σώματος ανέφερε ότι την προηγούμενη εβδομάδα αποφασίστηκε η αναθεώρηση των τιμών υλικών, για την κατασκευή έργων, στο 25%, από 11% που ήταν η προηγούμενη αναθεώρηση. Είπε ότι “αυτό δίνει ένα περιθώριο ότι μπορεί να βρεθεί λύση και το έργο να υλοποιηθεί”. Επιπλέον ο δήμαρχος σημείωσε ότι ο υφυπουργός Υποδομών, Γιώργος Καραγιάννης, τον οποίο επισκέφθηκε την Τρίτη με τον δήμαρχο Μεσσήνης για το έργο του κεντρικού αγωγού υδροδότησης, τους είπε ότι “σε δεύτερο χρόνο, το επόμενο εξάμηνο ίσως γίνουν νέες αναθεωρήσεις, θα μπορούσε ενδεχομένως να μπει ακόμα ένα ποσοστό. Οπότε είναι πολύ κοντά η απόσταση, 35% λέει η εταιρία, το υπουργείο και εμείς λέμε ότι το 25% μπορεί να είναι αρκετό. Όλα δείχνουν ότι το έργο θα προχωρήσει χωρίς προβλήματα. Ενδεχομένως να υπάρξει μια καθυστέρηση ακόμα στην παραγγελία του αγωγού και στη μεταφορά για να πέσουν λίγο ακόμη τα μεταφορικά, που αυτά συνεχίζουν από την εποχή της κρίσης να είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα”. 

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας ο δήμαρχος είπε πει για το ίδιο θέμα: “...πρέπει να πούμε ότι ανακοινώθηκε αναθεώρηση, το 11% το πήγαν 25%. Αλλά και αυτό δεν φτάνει. Και αυτό δεν φτάνει, είναι λίγο, θα δούμε πως θα το διαχειριστούμε”.

Στ.Μ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages