ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟΙ ΡΥΘΜΟΙ ΜΕ ΔΙΑΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟΙ ΡΥΘΜΟΙ ΜΕ ΔΙΑΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟΙ ΡΥΘΜΟΙ ΜΕ ΔΙΑΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Share This

 


Χριστουγεννιάτικο το σκηνικό στην πόλη που έχει μπει για τα καλά σε ρυθμούς γιορτινούς. Ο στολισμός όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, που τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα με την μια δύσκολη συγκυρία να διαδέχεται την επόμενη, παίζει τον κομβικό του ρόλο στην ψυχολογία του κόσμου. 

Το κλίμα που ομολογουμένως ήταν βαρύ μοιάζει λίγο πιο ανάλαφρο καθώς όλοι μετρούν αντίστροφα για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Στην μεσσηνιακή πρωτεύουσα εξελίσσεται αυτές τις ημέρες η τοποθέτηση του χριστουγεννιάτικου στολισμού σε διάφορα σημεία της πόλης όπου τοποθετούνται πολύχρωμα λαμπιόνια δημιουργίας μια πιο “ζεστή” και γιορτινή εικόνα. Ενώ σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί από τον δήμο Καλαμάτας, την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022 στις 8 μ.μ. στην κεντρική πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου το δένδρο θα φωταγωγηθεί δίνοντας την δική του γιορτινή νότα!

Την βραδιά θα ολοκληρώσει η συναυλία που θα δώσει η γνωστή καλλιτέχνιδα, Γλυκερία.

Εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν όχι μόνο στην Καλαμάτα, αλλά σε όλη την έκταση του Δήμου, για τις οποίες θα υπάρξουν ανακοινώσεις τις επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages