ΑΦΙΕΡΩΜΑ στη Μεσσηνία για τα 100 χρόνια από τη γέννηση Μαρίας Κάλλας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΑΦΙΕΡΩΜΑ στη Μεσσηνία για τα 100 χρόνια από τη γέννηση Μαρίας Κάλλας

ΑΦΙΕΡΩΜΑ στη Μεσσηνία για τα 100 χρόνια από τη γέννηση Μαρίας Κάλλας

Share This

Με σειρά αφιερωματικών εκδηλώσεων που θα ξεκινήσουν τον Δεκέμβριο και θα διαρκέσουν για έναν ολόκληρη χρόνο η Μεσσηνία τιμά τα 100 χρόνια από τη γέννηση της θρυλικής Ελληνίδας σοπράνο Μαρίας Κάλλας. Την παρουσία της πρώτης εκδήλωσης έκαναν σήμερα οι 10 συνεργαζόμενοι φορείς.
Το 2023 συμπληρώνονται 100 χρόνια από τη γέννηση της θρυλικής Ελληνίδας σοπράνο Μαρίας Κάλλας (2 Δεκεμβρίου) και η Μεσσηνία θα εκπληρώσει το χρέος της προς την παγκόσμια ιέρεια της όπερας με μια σειρά αφιερωματικών εκδηλώσεων, όπως ανακοινώθηκε σήμερα σε συνέντευξη τύπου στην ΠΕ Μεσσηνίας από τους 10 συνεργαζόμενους φορείς.
Η Μαρία Κάλλας με καταγωγή από το Νεοχώρι Οιχαλίας άφησε πίσω της μια τεράστια καλλιτεχνική ιστορία και πολύτιμο ιστορικό υλικό, ηχητικά ντοκουμέντα, σπάνιες ζωντανές ηχογραφήσεις, μοναδική συλλογή δίσκων και προσωπικά αντικείμενα της μεγάλης σοπράνο, και θα γίνει μια μεγάλη κοινή προσπάθεια να αναδειχθεί σε όλη την οικουμένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages