ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ Η «Μαύρη Θύελλα» -Επικράτησε του Ολυμπιακού Β’ με 0-2 - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ Η  «Μαύρη Θύελλα» -Επικράτησε του Ολυμπιακού Β’ με 0-2

ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ Η «Μαύρη Θύελλα» -Επικράτησε του Ολυμπιακού Β’ με 0-2

Share This

 


Η Καλαμάτα ήταν… θύελλα και νίκησε τον Ολυμπιακό Β’ 2-0 χάρη στα γκολ του Γιάννη Πασά στο 50′ και το 85′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι κάνοντας ο δύο στα δύο στον Β’ όμιλο της Super League 2.

Ο Ολυμπιακός Β’ γνώρισε την ήττα από την Καλαμάτα 2-0 στο προπονητικό κέντρο στον Ρέντη για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League 2, χάρη στα δύο τέρματα που πέτυχε ο Γιάννης Πάσας. Σε αυτό το παιχνίδι το οποίο έγινε υπό το βλέμμα του Μίτσελ, αγωνίστηκαν για πρώτη φορά ο Ντορόν Λάιντνερ και ο Παϊτίμ Κασάμι.

Η Καλαμάτα πήρε κεφάλι στο σκορ στο 50ο λεπτό. Έπειτα από μια βαθιά μπαλιά στα καρέ του Νίκα, ο κίπερ των ερυθρολεύκων βγήκε γρήγορα αλλά η αντίδρασή του ήταν κακή. Η μπάλα στρώθηκε στον Πασά, ο οποίος από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 85ο λεπτό. Ο Αρναρέλλης κόπηκε αντικανονικά μέσα στην περιοχή και ο Πασάς από τα 11 μέτρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ολυμπιακός Β’: Νίκας, Λάιντνερ (88′ Αποστολόπουλος), Κασάμι (62′ Σαπουντζής), Λιάτσος (77′ Συρμής), Καλογερόπουλος, Νταμπό, Νίκολιτς, Βοΐλης, Κωστή (88′ Ιμπαγάσα), Κινκουέ, Καρακούτης (62′ Μπα).

Καλαμάτα: Ταΐρης, Κωνσταντινόπουλος, Μαβινγκά (70′ Ασίγκμπα), Λουπάνο, Παπατόλιος, Ματέους (57′ Καραγκούνης), Μπενίτεζ (57′ Αναστασόπουλος), Μπόρχες (80′ Αρναρέλλης), Βασιλόγιαννης (70′ Μπακαγιόκο), Ρόβας, Πασάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages