Γ.Σ. Kalamata Running Project στον 5ο Ημιμαραθώνιο Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Γ.Σ. Kalamata Running Project στον 5ο Ημιμαραθώνιο Καλαμάτας

Γ.Σ. Kalamata Running Project στον 5ο Ημιμαραθώνιο Καλαμάτας

Share This


Γερές βάσεις και ισχυρά θεμέλια για τη χειμερινή περίοδο 2022-23, με νέους αθλητές και νέα ρεκόρ έθεσε ο Γ.Σ. Kalamata Running Project με τη συμμετοχή του στον 5ο Ημιμαραθώνιο Καλαμάτας που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στην παραλία της πόλης μας. Για μια ακόμη φορά εντυπωσίασε με τη δυναμική παρουσία των 46 αθλητών και αθλητριών, οι οποίοι-ες αγωνίστηκαν στον αγώνα των 5χλμ, στον Ημιμαραθώνιο και στην Σκυτάλη του Ημιμαραθωνίου. Όλοι και όλες χάρηκαν την συμμετοχή τους, έδωσαν τον καλύτερο τους ευατό και έκαναν ατομικά ρεκόρ, γεγονός που άφησε πολύ ικανοποιημένους τους προπονητές του Συλλόγου.

Την νίκη στον Ημιμαραθώνιο με εξαιρετική επίδοση 1:09:54 κέρδισε ο προπονητής του Συλλόγου Παναγιώτης Καρούτζος. Η δεύτερη νίκη του Συλλόγου ήρθε από τον Παναγιώτη Πανταζή και την Αθηνά Ζερίτη, όπου κέρδισαν την Σκυτάλη του Ημιμαραθωνίου με συνολική επίδοση 1:35:12.  Στο βάθρο επίσης ανέβηκε η Σταυρούλα Ορφανού, η οποία τερμάτισε 2η στον αγώνα των 5χλμ με επίδοση23:22, ενώ η προπονήτρια του Συλλόγου, Ελένη Θεοδωρακοπούλου, την συνόδευσε στο βάθρο καταλαμβάνοντας την 3η θέση με επίδοση 23:49.

Οι προπονήσεις του Συλλόγου συνεχίζονται κανονικά κάθε Δευτέρα- Τετάρτη- Παρασκευή στις 19:30 στο Δημοτικό Στάδιο. Στο αγωνιστικό σκέλος η προσοχή πλέον στρέφεται στην μεγαλύτερη τρεξιματική- αθλητική διοργάνωση της χώρας, τον Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας σε ένα μήνα. Ο Σύλλογος θα συμμετέχει για 5η χρονιά με 50 αθλητές και αθλήτριες, δίνοντας άλλο ένα δυναμικό παρόν στο μεγάλο αυτό γεγονός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages