ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ στο έργο της προσθήκης ορόφου στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ στο έργο της προσθήκης ορόφου στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ στο έργο της προσθήκης ορόφου στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας

Share This

Πρόκειται για ένα έργο ιδιαίτερα σημαντικό που έρχεται να προσθέσει καθοριστικά στον χώρο της υγείας και στην δευτεροβάθμια φροντίδα. Ένα έργο που ανοίγει νέες προοπτικές για το νοσοκομείο της Καλαμάτας, καθιστώντας το σημείο αναφοράς και το οποίο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου μέσω ΕΣΠΑ. 
 Πλέον βρισκόμαστε στην φάση της ανάπτυξης ενός ορόφου 1.000 τ.μ. πάνω από την σημερινή δομή της ψυχιατρικής κλινικής. Και αυτή η υλοποίηση γίνεται με μια σειρά από καινοτόμες πρακτικές, όπως εκείνην του ελέγχου της συγκόλλησης στο στάδιο της σκυροδέτησης που κρίνεται και ως ο πλέον σημαντικός για την αρτιότητα και την ποιότητα της κατασκευής. 
 Με έξοδα λοιπόν της αναδόχου εταιρείας «Αττική Δίοδος» στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας και στο πλαίσιο του έργου της αναβάθμισης που εξελίσσεται και με βάση τις υποδείξεις του μελετητή η προέκταση στον οπλισμό μέσω των συγκολλήσεων ελέγχεται εξονυχιστικά από μια εξειδικευμένη σε αυτόν τον τομέα εταιρεία και ακολούθως πιστοποιείται μέσα από μια διαδικασία με διεισδυτικά υγρά. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός αυτό αφορά περισσότερες από 1.350 συγκολλήσεις οι οποίες και ελέγχονται μια προς μια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages