ΤΕΛΙΚΑ καταψήφισαν την ΜΠΕ για την αντιπλημμυρική θωράκιση της Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΤΕΛΙΚΑ καταψήφισαν την ΜΠΕ για την αντιπλημμυρική θωράκιση της Καλαμάτας

ΤΕΛΙΚΑ καταψήφισαν την ΜΠΕ για την αντιπλημμυρική θωράκιση της Καλαμάτας

Share This

 


Σε ένα απίστευτο… παιχνίδι εξελίχθηκε η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, που θα μπορούσε να έχει στην κατάληξή του τον τίτλο: “Η Καλαμάτα… έρμαιο της «πολιτικής εμμονής» του Νίκα”. Κι όμως συνέβη και αυτό… Και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικός ο τίτλος, αφού αυτό που εξελίχθηκε ως… θέαμα στην συνεδρίαση του ΠΕΣΥ, που κυριάρχησε το εν λόγω θέμα, ξεπερνούσε κατά πολύ την πολιτική λογική.

Από τη μια, η αποδόμηση ένα προς ένα όλων των επιχειρημάτων της πλειοψηφίας, που έψαχνε τρόπο να βρει για να αφήσει… κενά σημεία ως προς τη μελέτη του “Μορέα”. Μόνο που και η απάντηση του πολύπειρου Καθηγητή κ. Κουτσογιάννη που συνέταξε την τεχνική έκθεση ήταν καταλυτική: η μελέτη είναι άρτια, και, προσφέρει υψηλό επίπεδο ασφαλείας, αλλά υπάρχουν κι άλλες εναλλακτικές… Οι οποίες όμως δεν έχουν κοστολογηθεί και μελετηθεί πλήρως. Όσο για τα φράγματα χωρίς… άμεση στόχευση, στα 10-15 χρόνια και βλέπουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages