Χιουρέας στο δήμο Δυτικής Μάνης -Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Μάνης - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Χιουρέας στο δήμο Δυτικής Μάνης -Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Μάνης

Χιουρέας στο δήμο Δυτικής Μάνης -Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Μάνης

Share This

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
 Συνάντηση είχαν σήμερα στο Γύθειο ο Μητροπολίτης Μάνης Χρυσόστομος με τον υποψήφιο Δήμαρχο Δυτικής Μάνης Γιώργο Χιουρέα. 
 Ο κ.Χιουρέας αφού ζήτησε την ευλογία και τις χρήσιμες συμβουλές του, επισήμανε τον σημαντικό ρόλο της Εκκλησίας καθώς επίσης ότι είναι στις προθέσεις του η στενή συνεργασία με την Μητρόπολη Μάνης για όλα τα θέματα που απασχολούν την περιοχή της Δυτικής Μάνης. 
 Στη συνέχεια αναφέρθηκαν εκτενώς σε πολλά ζητήματα που απασχολούν την καθημερινότητα των κατοίκων και αντάλλαξαν απόψεις για την επίλυση πολλών εξ αυτών. Ο κ. Χιουρέας δήλωσε ότι οι ιδέες και οι απόψεις του Σεβασμιωτάτου θα έχουν σύμμαχο και τον ίδιο ώστε από κοινού να γίνει ότι καλύτερο για το Δήμο Δυτικής Μάνης.Επίσης για πρώτη φορά αποκάλυψε το όνομα του συνδυασμού του που θα είναι “Τόπος στα νιάτα”, με τον Μητροπολίτη να το χαρακτηρίζει έξυπνο και ελπιδοφόρο αφού απαρτίζεται από νέους ανθρώπους που αγαπούν τον τόπο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages