ΓΣΕΒΕΕ -ΝΕΑ τιμητική διάκριση στον Δήμαρχο Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

 ΓΣΕΒΕΕ -ΝΕΑ τιμητική διάκριση στον Δήμαρχο Καλαμάτας

ΓΣΕΒΕΕ -ΝΕΑ τιμητική διάκριση στον Δήμαρχο Καλαμάτας

Share This


Αυτό το Σαββατοκύριακο πραγματοποιείται η 52η Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της ΓΣΕΒΕΕ στο ξενοδοχείο NOVOTEL στην Αθήνα. Οι εργασίες της ξεκίνησαν το μεσημέρι και θα περατωθούν το απόγευμα της Κυριακής 25/9 με την ολοκλήρωση και της εκλογικής διαδικασίας.

Στο πλαίσιο της Ανοικτής Συνεδρίασης το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας ( ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ) διοργάνωσε εκδήλωση με θέμα: “Μικρή επιχείρηση: το αποτύπωμά της στην ανάπτυξη της οικονομίας” στη διάρκεια της οποίας εξελίχθηκε η συζήτηση – στρογγυλό τραπέζι με την συμμετοχή των κ. Άδωνι Γεωργιάδη, Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων και άλλων πολιτικών παραγόντων.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απονομή τιμητικών διακρίσεων σε συνδικαλιστικά στελέχη για την προσφορά τους στο συνδικαλιστικό κίνημα καθώς και σε εκπροσώπους των έντυπων και ηλεκτρονικών ΜΜΕ για την ανάδειξη των θεμάτων της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας και του έργου της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ).

Ανάμεσα στα στελέχη που τιμήθηκαν για το έργο τους και ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος.

Ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννη Χατζηθεοδοσίου με τον Υπουργό Ανάπτυξης τίμησαν τον Γιώργο Καββαθά για την προσφορά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages