ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Share This


 Υψηλά ποσοστά καταγράφονται στις προκρατήσεις σε ακίνητα που είναι εγγεγραμμένα σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, στους δημοφιλείς χειμερινούς προορισμούς της χώρας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Πανελλαδικού Δικτύου E-Real Estates, αν και σε πολλούς χειμερινούς προορισμούς τα εγγεγραμμένα διαμερίσματα και κατοικίες είναι λιγοστά, παρατηρείται συνολικά αύξηση στις εγγραφές κατά 10%-20% σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό χρονικό διάστημα. Ο μεγαλύτερος αριθμός εγγεγραμμένων ακινήτων καταγράφεται σύμφωνα με στοιχεία της Airdna, σε Ιωάννινα (355) , Καλαμπάκα (283), Καλαμάτα (266),  Αράχωβα (171), Καλάβρυτα (85),  και Καρπενήσι (81).

Αναλυτικά, βάσει της έρευνας του E-Real Estates, το κόστος διαμονής και οι προκρατήσεις για ολόκληρο διαμέρισμα ή κατοικία που μπορούν να φιλοξενήσουν μία τετραμελή οικογένεια (2 ενήλικες και 2 παιδιά) ή ακόμη και 6 άτομα, ανάλογα με την πολιτική του εκάστοτε ιδιοκτήτη, διαμορφώνονται ως εξής:

Αράχωβα

Μέτσοβο

Στο Μέτσοβο, οι προ-κρατήσεις αγγίζουν το 66%, ενώ οι τιμές για το τριήμερο κυμαίνονται από 300 ευρώ έως 400 ευρώ. Σημειώνεται πως στην περιοχή διατίθενται προς μίσθωση κυρίως αυτοτελή διαμερίσματα.

Καλάβρυτα

Δημητσάνα, Βυτίνα, Στεμνίτσα

Καλαμάτα

Στην Καλαμάτα οι προ-κρατήσεις αγγίζουν το 75%, ενώ από το σύνολο των 1.035 εγγεγραμμένων ακινήτων σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης, πλέον για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου διατίθενται προς μίσθωση συνολικά 266 κατοικίες.

Καρπενήσι

Στο Καρπενήσι οι προ-κρατήσεις αγγίζουν το 67%, ενώ οι τιμές για το τριήμερο κυμαίνονται από 260 ευρώ έως 468 ευρώ. Τα διαμερίσματα που διατίθενται μέσω των πλατφορμών βραχυχρόνιας μίσθωσης είναι κυρίως 50 τμ-55 τμ.

Ιωάννινα

Στα Ιωάννινα οι προ-κρατήσεις για το τριήμερο του Οκτωβρίου αγγίζουν το 77%, ενώ οι ζητούμενες τιμές μίσθωσης για το τριήμερο κυμαίνονται από 260 ευρώ έως και 396 ευρώ.

πηγή: http://www.cnn.gr/oikonomia/chrima/story/329711/ypsiles-plirotites-gia-to-triimero-tis-28is-oktovriou-oi-times-se-dimofileis-proorismoys

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages