Η Καλαμάτα στο επίκεντρο της ετήσιας συνάντησης του “The Kings Riders Club” - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ

Η Καλαμάτα  στο επίκεντρο της ετήσιας συνάντησης του “The Kings Riders Club”

Η Καλαμάτα στο επίκεντρο της ετήσιας συνάντησης του “The Kings Riders Club”

Share This

 


Μοτοσυκλέτες μεγάλου κυβισμού με μοναδικό design και χρώματα όλες άκρως εντυπωσιακές βρίσκονται σήμερα στην Καλαμάτα. Οι αναβάτες τους είναι μέλη του κλαμπ “The Kings Riders Club” βρίσκονται αυτό το διήμερο στην Καλαμάτα στο πλαίσιο ενός μοναδικού event που προβάλει την περιοχή μας σε δεκατρείς χώρες ανά τον κόσμο.

Σε ένα οδικό ταξίδι στους δυο τροχούς περίπου 100 μέλη του μοναδικού στην Ελλάδα κλαμπ μοτοσικλετιστών εξορμούν στις ομορφιές της Μεσσηνίας γης όπου επισκέπτονται αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία και σημαντικά σημεία κάθε πόλης της Πελοποννήσου όπου θα βρεθούν στο πλαίσιο της 12ης συνάντησης στην οποία συμμετέχουν εκτός από Έλληνες μοτοσικλετιστές από Κύπρο, Ιταλία, Τουρκία, Τσεχία, Γαλλία, Σουηδία, Ισραήλ, Γερμανία, Σλοβακία, Πορτογαλία, Βουλγαρία και Σερβία.

Το “The Kings Riders Club” με έδρα τη Θεσσαλονίκη ανήκει στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Goldwing που έχει έδρα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και διοργανώνει κάθε χρόνο συναντήσεις και εξορμήσεις σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, της Ευρώπης, αλλά και σε άλλες χώρες.

Διευθυντής 12ης Συνάντησης του “The Kings Riders Club” είναι ο καλαματιανός μέλος του κλαμπ, Χαράλαμπος Καρακύκλας. Πλάι του το έτερος μέλος του κλαμπ, Kai-Malte Hubert-Weilbach

Μοναδικός Έλληνας από την Πελοπόννησο μέλος του κλαμπ είναι ο γνωστός Καρδιολόγος από την Καλαμάτα Χαράλαμπος Καρακύκλας, χάρη στην παρουσία του οποίου η Μεσσηνία έχει φέτος την τιμητική της υποδεχόμενη τα μέλη του “The Kings Riders Club” καθώς αποτελεί βασικό σταθμό της φετινής «οδικής περιοδείας». Για την αυριανή ημέρα έχει προγραμματιστεί επίσκεψη στην Ολυμπία, όπου θα γίνει ξενάγηση στο στάδιο και στα δύο μουσεία και περίπατος στα τοπικά τουριστικά καταστήματα.

Το ίδιο βράδυ στην Καλαμάτα θα γίνει γιορτή στο Πανελλήνιο, με καλλιστεία μοτοσυκλετών και βραβεύσεις των τριών καλύτερων αλλά και όσων συνέβαλαν στην επιτυχία των εκδηλώσεων της φετινής συνάντησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages