”Το γλέντι” της Αργυρώς Μαργαρίτη σε πρώτη Πανελλήνια παρουσίαση από το Μεσσηνιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

”Το γλέντι” της Αργυρώς Μαργαρίτη σε πρώτη Πανελλήνια παρουσίαση από το Μεσσηνιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο

”Το γλέντι” της Αργυρώς Μαργαρίτη σε πρώτη Πανελλήνια παρουσίαση από το Μεσσηνιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο

Share This

 


100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή,

45 χρόνια ΜΕΘ,

δύο επέτειοι, ένα γλέντι!

Σας περιμένουμε γιατί….στα χώματα και τους ανθρώπους μας δεν ταιριάζουν μνημόσυνα!

 

”Το γλέντι” της Αργυρώς Μαργαρίτη, σε σκηνοθεσία Βενετσάνου Μπαλόπουλου, έρχεται σε πρώτη Πανελλήνια παρουσίαση από το Μεσσηνιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο. Μια παράσταση πλημμυρισμένη από τους ήχους, τα χρώματα, τη γλύκα των Ελλήνων της Μικράς Ασίας.

Μια παραγωγή αφιερωμένη στα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή και στα 45 χρόνια συνεχούς προσφοράς του ΜΕΘ στον πολιτισμό. Ένα έργο ωδή στον Άνθρωπο και τη δύναμή του!

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Με την ευκαιρία της πρεμιέρας της νέας θεατρικής παραγωγής του ΜΕΘ, ” Το γλέντι” της Αργυρώς Μαργαρίτη, σε σκηνοθεσία Βενετσάνου Μπαλόπουλου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29/9 και ώρα 21.15 στο Πνευματικό κέντρο της Καλαμάτας, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι η ηλεκτρονική αγορά των εισιτηρίων ξεκίνησε στην ticketservices.gr

Κλείστε τις θέσεις σας έγκαιρα για μια παράσταση, σε πρώτη Πανελλήνια παρουσίαση, αφιερωμένη στα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή και στα 45 χρόνια συνεχούς προσφοράς του ΜΕΘ στον πολιτισμό.

Ημέρες παραστάσεων: από 29/9 έως 3/10 και από 5/10 έως 11/10.

Ώρες παραστάσεων: καθημερινές 21.15, Σαββατοκύριακο 20.00

Πληροφορίες – κρατήσεις θέσεων: 6945237722 ( τηλεφωνικά κρατήσεις 1 ώρα πριν την παράσταση και ανάλογα με τη διαθεσιμότητα).

100 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή,

45 χρόνια ΜΕΘ,

δύο επέτειοι, ένα ”γλέντι”.

Σας περιμένουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages